Connect with us

Promotii

Ajax Amsterdam vs. Real Madrid – cota 60 pentru victoria campionilor Europei

Ajax Amsterdam vs. Real Madrid

Ajax Amsterdam vs. Real Madrid – cota 60 pentru victoria campionilor Europei

Campioana Europei, Real Madrid, si-a revenit la timp pentru sezonul de primavara al Champions League. Startul dezastruos sub comanda lui Julen Lopeteguy a fost deja uitat. Santiago Solari, actualul tehnician, a reusit sa gasesca solutiile pentru a imbunatati atmosfera din vestiar si pentru a eficientiza calitatile jucatorilor sai. Madrilenii au o serie impresionanta de 6 victorii si o remiza in ultimele 7 meciuri. Ei au profitat de forma mai slaba a Barcelonei si s-au apropiat la doar 6 puncte de primul loc, cu 15 etape inainte de finalul competitiei.

Misiunea din optimile Champions League pare una usoara in conditiile in care adversarul, Ajax Amsterdam, nu a inceput foarte bine anul 2019. ,,Lancierii” au pierdut cu 2-6 meciul cu Feyenoord si cu 0-1 meciul cu Heracles din ultima etapa.

Victoria lui Real Madrid la Amsterdam, miercuri, 13 februarie, are cota 60.00 la casa de pariuri online Betfair, pentru jucatorii care deschid un cont inainte de inceperea meciului si plaseaza primul pariu pe aceasta selectie.

Cum obtii cota marita pentru Ajax Amsterdam vs. Real Madrid?

 1. Deschide un cont Betfair de pe acest link special.
 2. Foloseste la inregistrare codul promotional ZFBNIE.
 3. Efectueaza o depunere.
 4. Plaseaza primul pariu, in Sportsbook, pre-meci, pe bilet simplu, cu miza maxim 5 ron, pe victoria lui Real Madrid in meciul cu Ajax Amsterdam din optimile Champions League.
 5. Vei primi cota 60.00 pentru acest pariu.

Termeni si conditii:

 • Participa doar pariurile pre-meci, plasate cu bani reali.
 • Pariurile live, cele in Exchange, cele incasate, cele anulate si cele rambursate nu participa.
 • Poti plasa o miza mai mare pe acest pariu doar dupa ce ai plasat pariul care se califica.
 • Daca pariezi cu miza maxima si Real Madrid castiga, vei primi imediat dupa terminarea meciului 9,75 ron ca bani cash, iar in decurs de 48 de ore ti se vor credita 291,25 ron ca bani bonus.
 • Bonusul de tip freebet este valabil 30 de zile si trebuie pariat o data pentru a fi transformat in cash.
 • Rulajul se face pe un pariu simplu cu cota minim 1.20 sau pe un pariu multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
 • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului.

Incaseaza freebetul pentru victoria lui Real Madrid!

CITESTE SI

More in Promotii