Connect with us

Promotii

Barcelona vs. Valladolid – cota 35.00 pentru victoria gazdelor

Barcelona vs. Valladolid

Barcelona vs. Valladolid – cota 35.00 pentru victoria gazdelor

Daca vrei sa iti deschizi un cont la casa de pariuri online Betfair, nu trebuie sa ratezi cota 35.00 pentru victoria Barcelonei in meciul cu Valladolid, de sambata 16 februarie, ora 21:45.

Promotia este una extrem de interesanta in conditiile in care catalanii nu au castigat de 3 meciuri. Este foarte putin probabil ca ei sa continue aceasta serie slaba, in conditiile in care aproape toti jucatorii de baza sunt apti de joc (exceptie Arthur si Umtiti). Dincolo de diferenta de valoare, de distanta in clasament si de avantajul propriului teren, jucatorii antrenati de Ernesto Valverde trebuie sa castige pentru a aborda cu incredere prima mansa din optimile Champions League, care se va disputa marti la Lyon.

Valladolid nu are evolutii convingatoare in deplasare, in sapte din cele 14 meciuri jucate pe teren strain nereusind sa marcheze. In meciul din turul campionatului Barcelona s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Ousmane Dembele.

Cum profiti de cota marita in Barcelona vs. Valladolid?

Pentru a beneficia de aceasta cota trebuie sa deschizi un cont Betfair de pe acest link special inainte de startul partidei (sambata, 16 februarie, ora 21:45), sa folosesti la inregistrare codul promotional ZFBNIF, sa efectuezi o depunere si sa plasezi primul pariu, pre-meci, cu o miza de maxim 5 ron, pe victoria Barcelonei.

Daca Barcelona castiga, vei primi 5,7 ron ca bani cash, iar in decurs de 48 de ore iti va fi creditat un freebet de 169,3 ron.

Termeni si conditii:

  • Participa doar pariurile pre-meci, plasate cu bani reali.
  • Pariurile live, cele in Exchange, cele incasate, cele anulate si cele rambursate nu participa.
  • Poti plasa o miza mai mare pe acest pariu doar dupa ce ai plasat pariul care se califica.
  • Bonusul de tip freebet este valabil 30 de zile si trebuie pariat o data pentru a fi transformat in cash.
  • Rulajul se face pe un pariu simplu cu cota minim 1.20 sau pe un pariu multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului.

Incepe aventura la Betfair cu un freebet de 170 de ron!

More in Promotii