Connect with us

Promotii

Bayern vs Dortmund oferta la pariuri: pariaza 50 RON si primesti 200 RON

Bayern vs Dortmund oferta la pariuri

Bayern vs Dortmund oferta la pariuri: pariaza 50 RON si primesti 200 RON

Cel mai tare meci al sfarsitului de saptamana are loc in Bundesliga, acolo unde Bayern Munchen si Borussia Dortmund se dueleaza pentru pozitia de lider, sambata seara, de la ora 19:30. Dupa primele 27 de etape, Dortmund este pe locul 1, cu 63 de puncte, iar Bayern este pe 2, cu 61 de puncte.

1,X sau 2? Pariaza pe rezultatul general al partidei si primesti 200 RON, indiferent de rezultatul pariului tau

In tur (10-11-2018), Dortmund s-a impus cu 3-2, insa ultimul meci disputat pe Allianz Arena a fost de cosmar pentru actualul lider, Bayern spulberand Borussia cu scorul de 6-0. Ce va fi, vom vedea, insa daca ai de gand sa pariezi pe acest meci minim 50 ron, fii atent ce oferta a pregatit casa de pariuri online Netbet!

  1. Deschide cont de pe acest link special, utlizand codul bonus 200GRATIS
  2. Depune minim 50 RON de pe un card bancar (nu primesti oferta daca depui prin Smith&Smith, TopPay, Paysafe, Skrill, Neteller)
  3. Plaseaza primul tau pariu astfel: minim 50 ron, pre-meci sau live, pe piata 1X2 a meciului Bayern vs Borussia (fara sansa dubla)
  4. INDIFERENT daca pariul tau este castigator sau pierzator, primesti 200 RON BONUS

Bonusul se acorda sub forma de FREEBET (click aici daca nu stii ce reprezinta) in maxim 3 zile lucratoare de la finalul partidei. Pentru a-l putea retrage, trebuie sa il pariezi doar o data, pe orice eveniment cotat cu minim 2.00, in maxim 7 zile de la creditare.

CITESTE SI

More in Promotii