Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Promotii

Bonus de bun venit suplimentar la eFortuna

Bonus de bun venit suplimentar la eFortuna

Bonus de bun venit suplimentar la eFortuna

Ne asteapta un weekend plin de fotbal de calitate. Cateva dintre meciurile din aceste zile nasc rivalitati care isi au originea cu mult timp in urma: Tottenham vs Arsenal Londra, sambata, 2 martie, ora 14:30, Lazio Roma vs AS Roma, sambata, 2 martie, ora 21:30, Real Madrid vs FC Barcelona, sambata, 2 martie, ora 21:45, si Everton vs Liverpool, duminica, 3 martie, ora 18:15.

Deschide in perioada 1-3 martie 2019 un cont nou la casa de pariuri online eFortuna, doar de pe acest link, si plaseaza un pariu de minim 100 de ron, pe una sau mai multe  selectii din cele 4 meciuri, fiecare cu o cota de cel putin 1.50, iar agentia te va premia cu un pariu fara risc de 30 de ron.

Vestea buna este ca cei care aleg acest bonus vor putea beneficia si de Bonusul de Bun Venit – 50% cashback din primul pariu, in limita a 300 de ron, fara conditii de rulaj.

Cum poti profita la maxim de acest Bonus de bun venit suplimentar la eFortuna?

  1. Deschide un cont eFortuna doar de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu de minim 100 de ron, pe orice bilet eFortuna, cu selectii cu cota minim 1.50, pe meciurile Tottenham – Arsenal Londra, Lazio – AS Roma, Real Madrid – Barcelona si Everton – Liverpool din acest weekend.
  3. In cel mult 72 de ore de la terminarea campaniei vei primi un pariu fara risc de 30 de ron.

Ia ACUM pariul fara risc!

Cei care opteaza pentru aceasta promotie vor beneficia si de Bonusul de Bun Venit – 50% cashback in limita a 300 de ron pentru primul pariu. (vei gasi informatii despre acest bonus pe pagina Promotii).

Daca primul pariu plasat va contine selectii exclusiv de la aceste 4 meciuri si biletul este castigator, vei primi pariul fara risc in cel mult 72 de ore de la terminarea pariului. Daca biletul este necastigator, vei primi atat miza returnata, cat si pariul fara risc, in decurs de 72 de ore.

Daca selectiile primului pariu plasat sunt din alte meciuri, trebuie sa te adresezi Serviciului Clienti, in cazul in care nu beneficiezi de ambele bonusuri.

More in Promotii