Connect with us

Promotii

De neratat: Bonus fără depunere la Superbet

Bonus fără depunere la Superbet

Bonus fără depunere la Superbet 31 RON – RULAJ DOAR 5X pe cote 1.60+

Săptămâna 19-25 octombrie este una specială atât pentru fanii fotbalului, cât și pentru cei ai pariurilor. Încep meciurile din Champions League și Europa League, în weekend avem etape noi în toate campionatele europene de top, iar pentru amatorii de pariuri avem o veste excelentă.

Deschide cont la agenția de pariuri online Superbet în perioada 20-26 octombrie și primești 31 RON fără depunere!

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont de pe acest LINK SPECIAL și să îl verifici, lucru pe care oricum va trebui să-l faci, indiferent la ce casă de pariuri online deschizi cont, deoarece este obligatoriu prin lege (click aici dacă nu știi de ce trebuie să verifici conturile deschise pe internet).

În plus, la prima depunere, ești eligibil pentru Bonusul de Bun Venit Superbet – 100% până la 500 RON și, tot la Superbet, ai șansa să beneficiezi de multe alte promoții – așa cum este Bonusul de 100 RON acordat fiecărui client la ziua de naștere.

Ce trebuie să mai știi despre promoția 31 RON Bonus fără depunere la Superbet

  • Oferta este valabilă doar între 20 și 26 OCTOMBRIE 2020
  • Bonusul 31 RON se acordă în ziua următoare celei în care verifici contul
  • Condiții de rulaj ale bonusului: 5X pe cota minimă 1.60 în secțiunile Sport & Pariuri Live. (Pariuri simple cu cota 1.60 sau multiple cu fiecare selecție la cota 1.60+)
  • Bonusul trebuie rulat în maxim 7 zile de la creditare

VREAU 31 RON BONUS LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

More in Promotii