Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

Betano

50 Rotiri Gratuite

+ 50 Lei Pariu Gratuit

previous arrow
next arrow

Promotii

Calendarul de iarna Betano iti aduce premii fara conditii de rulaj in fiecare zi: Rotiri Gratuite, FreeBet-uri si Jetoane de Aur

Calendarul de iarna Betano

Calendarul de iarna Betano iti aduce premii in fiecare zi: Rotiri Gratuite, FreeBet-uri si Jetoane de Aur

La Betano e fun sa fii fan, iar odata cu lansarea calendarului de iarna ai ocazia sa pornesti in aventura magica acestui anotimp si sa primesti in fiecare zi bonusuri fara conditii de rulaj. Asadar, am pregatit un articol in care iti prezentam toate detaliile de care ai nevoie inainte sa iei parte la noua oferta a uneia dintre cele mai populare agentii de pariuri online din Romania. Vezi in continuarea acestui articol tot ce trebuie sa stii.

Calendarul de iarna Betano – vezi detalii mai jos:

 1. Intra in contul tau Betano. Daca nu ai unul, deschide-ti prin ACEST LINK.
 2. Acceseaza sectiunea „OFERTE” si intra in „Calendarul de Iarna”.
 3. Inscrie-te si participa la provocarile zilnice pentru a obtine premii fara conditii de rulaj.
 4. Finalizeaza misiunile fiecarei etape, obtine Cheia Etapei si castiga premiile acesteia, odata ce etapa se incheie.
 5. Obtine toate Cheile Etapelor si castiga Marele Premiu!

Ce trebuie sa mai stii?

 • Promotia este disponibila pentru toti clientii Betano.
 • Pentru a participa la oferta, trebuie sa accesezi pagina Calendarului de Iarna.
 • Fiecare promotie din Calendar este formata dintr-un numar de Etape care sunt active pe baza unui interval de timp specificat. Etapele nu se suprapun. Fiecare Etapa consta în mai multe oferte.
 • Fiecare Etapa are un Obiectiv al Etapei. Pentru a atinge obiectivul etapei, trebuie sa finalizezi un anumit numar de oferte disponibile in cadrul etapei. Daca indeplinesti obiectivul etapei, vei primi recompense suplimentare pentru etapa si o cheie de etapa.
 • Pentru ca o oferta sa fie considerata ca fiind finalizata si sa conteze pentru Obiectivul Etapei, trebuie sa indeplinesti toate conditiile in intervalul de timp specificat.
 • Fiecare Etapa are o Cheie ce trebuie colectata. Dupa ce colectezi toate Cheile, vei debloca o ”Recompensa Calendaristica” (”Marele Premiu”)  pana la sfarsitul ultimei etape. Aceasta poate fi impartita in mod egal intre toti utilizatorii care vor colecta toate Cheile sau poate fi un premiu standard. Recompensa va fi creditata in 48 de ore de la sfarsitul ultimei Etape.
 • Recompensele de Etapa și de Calendar pot fi premii in bani, jetoane de pariuri sportive (Full Bet, Free Bet), jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips) premii bonus cu o cerinta de pariere sau chiar și premii non-cash, cum ar fi bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice etc. Premiile vor fi creditate instantaneu la expirarea Etapei. Daca apare vreo problema tehnica, recompensele vor fi creditate in termen de 48 de ore.
 • Toate Etapele incep la 02:01 AM.
 • De asemenea, daca iti deschizi cont la Betano, vei putea beneficia si de un Bonus de Bun Venit disponibil la prima depunere. CLICK AICI pentru mai multe detalii.

More in Promotii