Connect with us

Promotii

Castiga 300 RON cu doar 5 RON mizati pe Anglia in meciul cu Croatia

Castiga 300 RON cu doar 5 RON mizati pe Anglia in meciul cu Croatia

,,It’s coming home”- deviza englezilor la acest Campionat Mondial le-a purtat acestora noroc cel putin pana in acest moment. La 52 de ani de la singura Cupa Mondiala castigata, Anglia poate ajunge in finala celui mai prestigios eveniment fotbalistic international doar daca trece de Croatia, in semifinala de miercuri seara. Misiunea nu pare a fi prea grea daca stam sa ne gandim la parcursul celor doua protagoniste la acest Mondial. Anglia si-a asigurat fara emotii calificarea in optimi, terminand pe locul secund intr-o grupa in care au mai evoluat Belgia, Panama si Tunisia, a ,,transpirat” apoi in meciul cu Columbia, castigat la penaltyuri (doar pentru ca sud-americanii au egalat in ultimul minut) si a trecut fara probleme de Suedia in sferturi. De cealalta parte, Croatia a avut evolutii excelente in grupa, insa apoi s-a chinuit cu Danemarca in optimi si Rusia in sferturi, ambele meciuri fiind castigate la lovituri de departajare.

Prin urmare, Anglia este echipa mai valoroasa si mai odihnita, iar acest lucru cred ca se va vedea pe teren, miercuri seara. Victoria Angliei in 90 de minute este cotata in general cu 2.40 la casele de pariuri online, insa daca nu ai cont la Betfair, poti profita de o cota FABULOASA – 60.00 pentru un eventual succes al Angliei in meciul cu Croatia.

Castiga 300 RON cu doar 5 RON mizati pe Anglia in meciul cu Croatia

Castiga 300 RON cu doar 5 RON mizati pe Anglia in meciul cu Croatia – Detalii

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la Betfair, folosind codul promotional ZFBNEU!
  2. Mergi in Sportsbook si plaseaza primul tau pariu simplu, pre-meci, la cota normala, pe victoria Angliei in meciul cu Croatia. Daca il inchizi cu CashOut pierzi oferta.
  3. Maxim 5 ron beneficiaza de cota speciala, insa e suficient pentru a incasa 300 RON (5 ron bani reali si 295 FREEBET in 24 de ore)

Poti transforma in bani reali FREEBETUL primit foarte simplu. Acesta trebuie pariat pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20, o singura data, in maxim 30 de zile. Daca vrei sa il folosesti pe un bilet multiplu, tine cont ca cel putin o selectie trebuie sa aiba cota mai mare sau egala cu 1.20. Oferta inlocuieste bonusul de bun venit. In urma parierii freebetului vei putea pastra doar profitul (castig minus miza).

CITESTE SI

More in Promotii