Connect with us

Promotii

Castiga un pariu bonus combinat pariind pe Chelsea vs. Manchester United!

Chelsea vs. Manchester United

Castiga un pariu bonus combinat pariind pe Chelsea vs. Manchester United!

Chelsea – Manchester United este capul de afis al optimilor FA Cup. Cele doua echipa sunt si in lupta pentru locul 4 in clasament, ultimul care asigura prezenta in urmatoarea editie a Champions League. Momentan, acesta este ocupat de ,,diavoli”cu 51 de puncte, in timp ce londonezii sunt pe 6, cu 50 de puncte.

Chelsea a inceput foarte bine campionatul, dar pe masura ce au aparut divergente intre Maurizzio Sarri si jucatori, rezultatele sunt din ce in ce mai proaste, culminand cu 0-4 cu Bournemouth si 0-6 cu Manchester City. Se pare ca Roman Abramovich si-a pierdut rabdarea cu tehnicianul italian si cauta deja inlocuitor.

Sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United a revenit spectaculos si, dupa 8 victorii si o remiza, ocupa un loc de Liga Campionilor. Moralul diavolilor este afectat de infrangerea suferita pe propriul teren in optimile Champions League, 0-2 cu PSG.

Plaseaza un pariu de minim 50 de ron, simplu, pre-meci sau live, pe orice selectie cu cota minim 1.50 a meciului Chelsea – Manchester United si, la Betfair, primesti un pariu bonus combinat de 25 de ron.

Ce trebuie sa stii despre bonusul pentru pariuri pe Chelsea vs. Manchester United?

  • Trebuie sa optezi pentru aceasta promotie, accesand contul tau. Daca nu ai unul, poti sa te inregistrezi de aici.
  • Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului Chelsea Londra vs. Manchester United din 18 februarie.
  •  Indiferent de rezultatul pariului, primesti un bonus Sportsbook de 25 de ron pentru un pariu combinat, ce poate fi folosit pe orice meci de fotbal.
  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului (castig – miza).

Obtine un 25 ron bonus pentru un pariu combinat!

CITESTE SI

More in Promotii