Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Cele mai mari cote pentru finala Campionatului Mondial

Cele mai mari cote pentru finala Campionatului Mondial

Cele mai mari cote pentru finala Campionatului Mondial

Reprezentativele de fotbal ale Frantei si Croatiei urmeaza sa se lupte in aceasta duminica pentru titlul de ,,Regina a Lumii”. Finala are loc de la ora 18:00, pe Luzhniki Arena din Moscova si poate fi urmarita in transmisiune directa pe TVR 1 si TVR HD. Ultimul act al Cupei Mondiale din Brazilia a fost urmarit (acum 4 ani) de aproximativ 1 miliard de telespectatori, record ce poate fi depasit pe 15 iulie 2018.

Cu prilejul finalei dintre solida echipa a Frantei si atat de ambitioasa Croatie, mai toate casele de pariuri online au pregatit promotii pe masura unui eveniment ce se desfasoara o data la 4 ani. Cea mai atractiva oferta vine din partea brandului Betfair: COTA 50.00 pentru Franta / COTA 80.00 pentru Croatia. Evident, nu ai cum sa nu vrei sa pariezi la asa cote, insa din pacate nu poti beneficia de promotie daca ai deja un cont la Betfair. Asa ca, daca te numeri printre cei care citesc aceste randuri si nu ai deja un cont la aceasta casa de pariuri internationala, citeste pasii de mai jos si aplica pentru oferta!

Cele mai mari cote pentru finala Campionatului Mondial

Cele mai mari cote pentru finala Campionatului Mondial – Pasii ce trebuie parcursi:

  1. Click AICI si inregistreaza un cont introducand codul promotional ZFBNEW!
  2. Mergi in Sportsbook si plaseaza primul tau pariu simplu, pre-meci, la cota normala, pe victoria favoritei tale in Finala CM 2018
  3. Poti paria cat vrei, insa doar 5 ron se pot multiplica pe cotele speciale

Ce urmeaza

Esti inspirat: Daca pariezi cei 5 ron pe cea care va castiga titlul, vei incasa fie 250 RON (pentru Franta), fie 400 RON (pentru Croatia). In ambele situatii vei primi miza inapoi in bani reali plus diferenta sub forma de FREEBET. Acesta trebuie pariat doar o data pe cota 1.20+, in maxim 30 de zile pentru a fi transformat in bani reali. Calculeaza cu atentie cu ce suma vrei sa te alegi in urma utilizarii freebetului deoarece poti primi inapoi doar profitul (castig minus miza).

Nu esti inspirat: Favorita ta a fost invinsa in finala! Ai ratat ocazia unui frumos bonus, dar ai pierdut doar 5 ron. Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit. Daca inchizi pariul promotional mai devreme (CashOut), pierzi promotia. Cotele sunt valabile pentru rezultatul in primele 90 de minute.

Alege favorita! Pariaza 5 ron! Incaseaza 250 RON/400 RON!

CITESTE SI

More in Promotii