Connect with us

Promotii

Cota 35.00 pentru Brazilia in meciul cu Mexic

Cota 35.00 pentru Brazilia in meciul cu Mexic

Cota 35.00 pentru Brazilia in meciul cu Mexic

Favorita numarul 1 la castigarea editiei cu numarul 21 a Campionatului Mondial de Fotbal, Brazilia, porneste favorita in partida cu Mexic, din optimile de finala, meci ce este programat luni, 2 iulie, la ora 17:00. Cu un lot fabulos si neinvinsa de 20 de meciuri, cvintupla campioana mondiala a pornit ceva mai greu in faza grupelor, remizand cu Elvetia, insa si-a revenit in urmatoarele doua partide, in care a invins Serbia si Costa Rica cu acelasi scor, 2-0.

Mexic a debutat in grupe impunandu-se in fata Germaniei cu 1-0, a invins Coreea de Sud cu 2-1 si a pierdut fara drept de apel in fata Suediei, 0-3. La casele de pariuri, Brazilia este creditata cu 1.50, in timp ce un destul de improbabil succes al Mexicului este cotat pe masura, 8.20.

Rasfoind ofertele caselor de pariuri online dedicate optimilor de finala ale CM 2018, ne-a atras atentia cea a brandului Betfair, agentie ce ofera clientilor noi sansa de a paria pe Brazilia la cota 35.00.

Cota 35.00 pentru Brazilia in meciul cu Mexic. Iata cum poti beneficia de aceasta super-oferta:

  1. Click aici! Inregistreaza un cont Betfair folosind codul promotional ZFBNEO!
  2. Plaseaza primul  tau pariu simplu, pre-meci, la cota afisata in Sportsbook, pe victoria Braziliei in primele 90 de minute ale meciului cu Mexic!
  3. Daca Brazilia castiga, incasezi 175 RON (deoarece poti folosi cel mut 5 ron pe cota speciala)

Ce trebuie sa mai stii:

Pariul promotional nu trebuie inchis cu CashOut. Codul promotional este obligatoriu. Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun venit. Cei 175 ron castigati se impart astfel: 7.5 ron bani reali rezultati din cota normala (5 ron X 1.50) plus   167.5 RON FREEBET in termen de 24 de ore. Acest bonus se elibereaza daca il pariezi o singura data pe cota 1.20+, in maxim 30 de zile de la data creditarii. In urma plasarii unui pariu cu FREEBET miza se pierde, urmand a incasa doar castigul in cazul in care pariul tau va fi ,,verde”.

CITESTE SI

More in Promotii