Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Promotii

Cota 4.00 la pariuri online pentru minim un gol in Barcelona vs Liverpool

un gol in Barcelona vs Liverpool

Cota 4.00 la pariuri online pentru minim un gol in Barcelona vs Liverpool

Barcelona este pe cai mari in Spania. Catalanii au castigat al patrulea titlu de campioni in ultimii 5 ani si al optulea in ultimii 11 ani. Acum, jucatorii antrenati de Ernesto Valverde se vor putea concentra asupra dublei cu Liverpool din semifinalele Ligi Campionilor.Primul meci se va disputa pe Camp Nou, miercuri, 1 mai, de la ora 22:00.

Pentru cei care isi deschid un cont inainte de startul partidei, agentia de pariuri online Betfair a pregatit o surpriza. Daca plaseaza primul pariu pe selectia ,,peste 0,5 goluri”marcate in meci, vor primi cota 4.00, pentru o miza maxima de 50 de ron.  Cum Barcelona si Liverpool sunt doua dintre cele mai ofensive echipe ale momentului, un gol marcat de oricare dintre ele pare o simpla formalitate. Practic, cei care vor opta pentru aceasta promotie au sansa de a obtine cu risc minim un freebet de 150 de ron (miza se returneaza cash).

Cum profiti de cota marita pentru minim un gol in Barcelona vs Liverpool?

  • Deschide un cont Betfair de pe acest link dedicat inainte de inceperea meciului.
  • Foloseste codul promotional ZFBNJZ la inregistrare.
  • Efectueaza o depunere de minim 50 de ron.
  • Plaseaza pariul eligibil (primul pariu pe platforma Sportsbook, simplu, pre-meci, cu miza maxim 50 de ron, pe selectia ,,peste 0,5 goluri”, la cota disponibila pe site).
  • Vei primi pentru acest pariu cota 4.00. (Daca pariul este castigator, ti se va returna miza ca bani cash, iar diferenta de cota marita iti va fi creditata ca freebet).

Pariaza ACUM cu cota marita pentru un gol in Barcelona vs Liverpool! >>>

  • Se poate plasa o miza mai mare pe aceasta selectie, doar dupa ce plasezi pariul eligibil.
  • Daca pariul este castigator, iti va fi returnata miza ca bani cash, iar in 24 de ore vei primi un freebet in valoare de 150 de ron.
  • Freebetul este valabil 30 de zile si trebuie pariat o data pe bilet simplu sau multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Vei primi doar profitul din parierea freebetului.

More in Promotii