Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Cota 40.00 pentru Simona Halep in primul tur al Australian Open

Cota 40.00 pentru Simona Halep in primul tur al Australian Open

 

Dupa 5 infrangeri consecutive, Simona Halep, isi incepe aventura din emisfera sudica luni 14 ianuarie, ora 01:00, avand o confruntare pe care o putem considera destul de dificila daca stam sa ne gandim ca sortii i-au scos-o in cale pe Kaia Kanepi, cea care o elimina anul trecut de la US Open, culmea, tot in turul intai.

Pariaza 5 ron pe Simona Halep vs Kaia Kanepi mondial si poti incasa 200 RON

Totusi, Halep e numarul 1 mondial iar jucatoarea din Estonia e doar pe locul 70 WTA, asa ca oferta casei de pariuri online Betfair pregatita pentru primul tur al Australian Open se incadreaza in categoria ,,DE NERATAT”. Desigur, in cazul in care nu ai deja un cont la Betfair.

Cum pariezi pe cota speciala

  1. Deschide cont la betfair.ro de pe acest link special (Ai grija sa lasi codul promotional ZSAN14 acolo unde este)
  2. Plaseaza primul tau pariu astfel – 5 RON simplu, pre-meci, la cota normala afisata in Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Kaia Kanepi de luni 14 ianuarie. Nu inchide pariul cu CashOut – vei pierde oferta!
  3. Daca romanca invinge, vei primi 200 RON (miza inapoi cash instant + FREEBET diferenta)

Cel mai probabil, Halep va trece de Kanepi, iar tu te vei alege cu un Freebet in valoare de aproximativ 190 RON, pe care il vei primi in maxim 24 de ore de la finalul meciului. Vei avea apoi 30 de zile la dispozitie pentru a-l transforma in bani reali, pariindu-l o singura data pe cota minima 1.20. In urma utilizarii freebetului, poti pastra doar profitul (miza nu se recupereaza). Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit.

CITESTE SI

More in Promotii