Connect with us

Promotii

Cota 40.00 pentru victoria lui Liverpool in meciul cu Fulham

Cota 40.00 pentru victoria lui Liverpool

Cota 40.00 pentru victoria lui Liverpool in meciul cu Fulham

Ce cota ar putea primi pentru victorie o echipa care lupta pentru titlu in Premier League atunci cand intalneste formatia aflata pe penultimul loc, cu 8 etape inainte de terminarea campionatului si fara mari sanse sa scape de retrogradare? Daca joaca pe terenul propriu, undeva la 1.10, iar daca joca in deplasare 1.25, asa cun este cota pentru victoria lui Liverpool la Fulham.

Totusi, poti paria cu cota 40 pe aceasta selectie daca iti deschizi cont la casa de pariuri online Betfair inainte de inceperea acestui meci (duminica, 17 martie, ora 16:15).

Aceasta cota speciala este o buna oportunitate sa te initiezi in lumea pariurilor, daca tinem cont de faptul ca Fulham a pierdut fara drept de apel ultimele 6 meciuri din Premier League, iar Liverpool vine dupa o victorie entuziasmanta pe terenul lui Bayern Munchen si calificarea in sferturile de finala ale Champions League.

Cum obtii cota 40.00 pentru victoria lui Liverpool?

Pentru a obtine cota marita pentru victoria ,,cormoranilor” la Londra, trebuie sa deschizi un cont Betfair de pe acest link promotional, inainte de startul partidei, folosind codul promo ZFBNIU. Dupa ce efectuezi o depunere, plaseaza un primul pariu, simplu, pre-meci, cu miza maxim 5 ron, pe victoria lui Liverpool in meciul cu Fulham, din 17 martie, la cota disponibila pe site. Acest pariu va primi cota 40.00.

Pariaza ACUM cu cota marita pe victoria lui Liverpool! >>>

Pariul eligibil trebuie plasat cu bani reali. Pariurile incasate, cele anulate, cele in Exchange sau cele cu fonduri bonus nu sunt eligibile. Castigul din cota normala il primesti ca bani cash (5 ron x 1.25 = 6,25 ron), iar in 24 de ore vei primi si 193,75 ron freebet. Acesta trebuie pariat o singura data, in cel mult 30 de zile, pe bilet simplu sau multiplu cu cel putin o selectie avand cota minim 1.20.

More in Promotii