Connect with us

Promotii

Cota 50.00 pentru orice pariu pe piata ,,rezultat final”

Cota 50.00 pentru orice pariu pe piata ,,rezultat final”

Franta este prima finalista a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal. Echipa din Hexagon s-a impus cu scorul de 1-0 in fata Belgiei . Golul calificarii a fost marcat de fundasul Barcelonei, Samuel Umtiti, la inceputul reprizei secunde.

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe Luzhniki Arena din Moscova, se va stabili cea de-a doua finalista. Croatia si Anglia sunt cele doua echipe care se vor duela pentru prezenta in ultimul act al competitiei.

Croatia s-a calificat dramatic in semifinale, reusind sa treaca atat de Danemarca in optimi, cat si de Rusia in sferturi, dupa lovituri de la 11 metri. In optimi, Anglia a eliminat Columbia dupa lovituri de la 11 metri, pentru ca in sferturi sa treaca fara probleme de Suedia cu scorul de 2-0. Englezii vor incerca sa profite de starea de oboseala a croatilor si sa joace a doua finala de Cupa Mondiala.

Cum obtii cota 50.00 pentru orice pariu 1, X sau 2?

Deschide un cont NetBet Sport de pe acest link, folosind codul bonus ,,COTA50″ si primul tau pariu pe piata 1×2 Final a meciului Croatia – Anglia primeste cota 50.00.

Cerinte:

  • Se califica doar pariurile pre-meci pe 1, X sau 2.
  • Se poate paria orice miza, dar doar 10 lei se califica pentru promotie.
  • Primele depuneri prin Smith&Smith, Skrill, Netteller si Paysafe nu se califica.
  • Daca pariul este castigator, castigurile din cota curenta (2.00) vor fi transferate in portofelul principal, iar in cel mult 72 de ore vei primi si fondurile bonus.
  • Exemplu: Pariezi 30 ron pe victoria Croatiei in conditiile promotiei.  Daca Croatia invinge, primesti ca bani reali 30 ron x 3.50 (cota normala) = 105 ron. Ca bonus vei primi 10 ron x (50.00-3.50) = 465 ron.
  • Daca optezi pentru aceasta promotie nu mai poti beneficia de alte bonusuri de bun venit.
  • Bonusul este valabil timp de 7 zile si trebuie pariat de 4 ori pe bilete simple sau multiple cu selectii avand cota minim 1.60.
  • Nu participa la rulaj pariurile anulate sau cele cash out, pariurile de tip handicap, peste/sub si cel tricast/forecast pe cursele de cai.

>>> Profita si tu de cota 50 <<<

CITESTE SI

More in Promotii