Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Cota 50.00 pentru victoria Angliei in sfertul cu Suedia

Cota 50.00 pentru victoria Angliei in sfertul cu Suedia

Cota 50.00 pentru victoria Angliei in sfertul cu Suedia

Cu moralul ridicat dupa calificarea reusita la penaltyuri in meciul contra Columbiei din optimile Campionatului Mondial, Anglia porneste cu prima sansa in partida din sferturi, cu Suedia. Englezii s-au clasat pe locul secund in Grupa G, invingand Panama si Tunisia, pentru a pierde meciul cu Belgia in conditiile in care era ultimul meci din grupa iar ambele protagoniste erau deja calificate. Duelul contra Columbiei din optimi a fost in mare parte dominat de englezi, acestia avand o posesie mai mare (52%) si mai multe ocazii de gol (16-14), insa golul a venit in urma unui penalty, destul de usor acordat. La ultima faza de joc sud-americanii au restabilit egalitatea, trimitand meciul in prelungiri si apoi la lovituri de departajare, acolo unde tot britanicii au avut castig de cauza.

Suedia s-a calificat de pe locul 1 al Grupei F, fiind invinsa doar de Germania, iar in optimi a trecut de Elvetia, scor 1-0, la capatul unui meci dominat de elvetieni la mai toate capitolele (11-3 la cornere, cel mai bun exemplu).

La casele de pariuri, Anglia este creditata cu cota 1.94 pentru o victorie in primele 90 de minute iar Suedia cu 4.75. Lasand la o parte cifrele, trebuie sa mentionam promotia excelenta a casei de pariuri online Betfair, prin intermediul careia clientii ce isi deschid cont de pe acest link special, folosind codul promotional „ZFBNES”, pot paria la cota 50.00 pe victoria Angliei in sfertul cu Suedia, programat sambata, 7 iulie, ora 17:00.

Cota 50.00 pentru victoria Angliei in sfertul cu Suedia – Cum profiti

Dupa ce ai inregistrat contul de pariuri, mergi in Sportsbook si plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe victoria Angliei in 90 de minute, la cota normala afisata (aproximativ 1.95). Maxim 5 ron beneficiaza de cota 50.00. Daca pariul e castigator, vei primi cei 5 ron inapoi in bani reali, plus 245 RON BONUS in maxim 24 de ore de la finalul partidei.

Poti paria orice suma, insa doar 5 ron se multiplica cu 50.00. Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit. FREEBETUL primit (245 ron) poate fi transformat in bani reali daca il pariezi o singura data, pe o cota de minim 1.20 in termen de 30 de zile de la creditare. In urma parierii Freebetului vei primi doar profitul (castig minus miza).

<<< Pariaza 5 ron si poti incasa 250 RON! >>>

CITESTE SI

More in Promotii