Connect with us

Promotii

Cota 60.00 pentru FCSB in meciul cu Craiova

Cota 60.00 pentru FCSB in meciul cu Craiova

Cota 60.00 pentru FCSB in meciul cu Craiova

Derbiul finalului de sezon regulat al Ligii I este programat duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, acolo unde, incepand cu ora 20.00, FCSB promite fanilor sa se revanseze pentru meciurile mai slabe din ultimul timp, obtinand o victorie in fata Craiovei, echipa care i-a ,,furat” locul in etapa trecuta.

Stelistii au castigat 5 din cele 6 meciuri disputate acasa contra echipei din Banie si au la dispozitie un lot mai valoros, dublat de avantajul propriului teren, astfel ca pornesc cu prima sansa.

Crezi ca FCSB se impune duminica? Afla cum transformi 5 ron in 300 ron bonus la pariuri online!

  1. Apasa pe linkul urmator si inregistreaza un cont la agentia de pariuri online Betfair, folosind codul promotional ZFBNIK (este trecut deja in formular daca folosesti acest link)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 5 ron, pre-meci, pe bilet simplu, la cota normala afisata pentru victoria FCSB in derbiul cu Craiova de duminica, 24 februarie
  3. Daca FCSB castiga, vei primi 300 RON (miza 5 ron cash instant plus 295 ron bonus in maxim 24 de ore de la finalul partidei)

Alte informatii

Bonusul se acorda sub forma de Freebet, ceea ce inseamna ca trebuie pariat o singura data (cota minim 1.20) pentru a fi transformat in bani reali. In urma parierii, poti primi doar profitul (castig total minus miza – in cazul nostru 295 ron). Pariurile live, plasate in sectiunea Exchange, incasate mai devreme (CashOut), anulate sau rambursate nu sunt eligibile.

Exemplu: ai freebet 295 ron->il pariezi pe cota 2.00->castigi->primesti in cont 295 ron

Pariaza 5 ron! Daca FCSB castiga, primesti 300 RON!

CITESTE SI

More in Promotii