Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Promotii

Cota marita in El Clasico pentru cel putin un gol marcat

Cota marita in El Clasico

Cota marita in El Clasico pentru cel putin un gol marcat

Cum poti transforma o cota de 1.01 intr-una de 30.00? Nimic mai simplu. Deschide un cont nou la casa de pariuri online Betfair inainte de derby-ul din La Liga, Real Madrid – Barcelona din 2 martie, si plaseaza primul pariu, simplu, pre-meci, in valoare de maxim 5 ron, pe selectia ,,peste 0,5 goluri” in acest meci, la cota disponibila pe site. Vei primi o marire de cota de la 1.01 la 30.00.

Mai pe scurt, transformi 5 ron intr-un freebet de 150 de ron, daca in meciul Real Madrid – Barcelona se marcheaza  cel putin o data. Si cum in cele trei meciuri dintre cele doua echipe in acest an s-au marcat 8 goluri, iar ambitiile sunt maxime de fiecare parte, acesta este unul dintre cele mai sigure pariuri. 3-0 pentru Barcelona pe Nou Camp in campionat, 1-1 pe Nou Camp si 3-0 pentru catalani pe Santiago Bernabeu, au fost scorurile inregistrare in intalnirile directe din acest sezon.

Cum prinzi cota marita in El Clasico?

  1. Inregistreaza ACUM un cont la Betfair, doar de pe acest link.
  2. Insera codul promo ZFBNIM.
  3. Pariaza maxim 5 ron pe bilet simplu, pre-meci ca se marcheaza minim 1 gol in Real – Barca.
  4. Vei primi cota 30 pentru acest pariu.

>> Incaseaza freebetul ACUM! <<<

Trebuie sa stii ca doar primul pariu plasat dupa inregistrare este eligibil. Daca pariul este castigator, miza iti va fi returnata ca bani reali, iar castigul din cota marita ca freebet (145 de ron), in decurs de 24 de ore. Poti paria mai mult pe aceasta selectie doar dupa ce ai plasat pariul eligibil. Freebetul este valabil 30 de zile de la creditare si poate fi pariat pe orice bilet care are o selectie cu cota minim 1.20. Doar profitul din parierea freebetului va fi creditat in portofelul cu bani reali.

 

 

More in Promotii