Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Cota marita pentru meciul Leicester vs. Manchester City

Leicester vs. Manchester City

Cota marita pentru meciul Leicester vs. Manchester City

In Premier League show-ul continua pe toata durata Sarbatorilor de Iarna. Prima etapa din aceasta prerioada este programata de Boxing Day. Agentia de pariuri online Unibet a selectat cel mai interesant meci al rundei: Leicester – Manchester City.

Daca gazdele nu au mari emotii in ceea ce priveste acest meci, oaspetii trebuie sa castige acest meci pentru a nu permite celor de la Liverpool sa mareasca distanta in clasament. Cele doua infrangeri suferite in ultimele trei etape, 0-2 cu Chelsea in deplasare si 2-3 pe propriul teren cu Crystal Palace au facut ca ,,cetatenii” sa cada pe locul al doilea, iar ,,cormoranii” sa se distanteze la 4 puncte.

Cum echipa lui Guardiola nu-si mai permite pasi gresiti, ne asteptam ca jucatorii acesteia sa forteze din primul minut, intrucat au in fata o formatie solida, care daca rezista in prima repriza, cu greu mai poate fi batuta. City are prima sansa la obtinerea celor trei puncte, cota la Unibet fiind de 1.33. Cu ocazia Craciunului, agentia a hotarat sa mareasca aceasta cota la 2.33.

Cum primesti cota marita pentru Leicester vs. Manchester City?

  • Acceseaza contul tau Unibet sau deschide unul de pe acest link.
  • Alege selectia ,,victorie Manchester City” in meciul cu Leicester din 26 decembrie.
  • Plaseaza pe acest pariu o miza maxima de 50 de ron.
  • Pariul trebuie sa fie simplu, pre-meci.

Pariaza cu cota marita pe victoria lui Manchester City!

CITESTE SI

More in Promotii