Connect with us

Promotii

Cota mult marita pentru cel putin un gol in Real Madrid – Barcelona

Cota mult marita pentru cel putin un gol in Real Madrid – Barcelona

Miercuri, 27 februarie, de la ora 22:00, pe Stadionul Santiago Bernabeu se desfasoara returul semifinalei Copa del Rey dintre Real Madrid si Barcelona. Cei care deschid un cont la agentia de pariuri online Betfair inainte de inceperea meciului, pot plasa primul pariu, simplu, pe selectia ,,peste 0,5 goluri marcate in meci” cu o incredibila cota 30.00.

Valoarea promotiei este data de faptul ca, cu doar 5 lei pariati, puteti castiga cu usurinta un freebet de 145 de ron. Cele doua echipe sunt cele mai prolifice din Spania. Barcelona a marcat de 65 de ori, in timp ce Realul are 43 de reusite. Meciul tur s-a incheiat cu scorul de 1-1, oferindu-i Realului avantajul unui gol marcat in deplasare. Cum Barcelona a castigat ultimele 4 editii ale competitiei, ne asteptam ca jucatorii catalani sa forteze marcarea a cel putin un gol, aceasta fiind singura varianta prin care vor putea ajunge in finala.

Cum profitam de cota marita pentru un gol in Real Madrid – Barcelona?

Deschide un cont Betfair cu un click pe acest link special, inserand codul promotional ZFBNIL (de obicei, el figureaza deja in formularul de inscriere). Dupa ce efectuezi o depunere, plaseaza primul pariu cu miza maxim 5 ron, pe bilet simplu, pe selectia ,,peste 0,5 goluri marcate” in meciul Real Madrid vs. Barcelona din 27 februarie 2019, ora 22:00, pe cota disponibila pe site. Pentru acest pariu vei primi cota 30.00.

Pariaza ACUM pe cel putin un gol marcat in Real Madrid – Barcelona!

Alte informatii:

  • Primul pariu eligibil trebuie plasat cu fonduri reale.
  • Daca se marcheaza in meciul Real Madrid – Barcelona, miza iti va fi returnata si, in 24 de ore, vei primi un freebet de 145 de ron.
  • Acest poate fi pariat pe orice bilet care cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Bonusul trebuie pariat integral in cel mult 30 de zile de la creditare.
  • Vei primi ca bani reali doar profitul din parierea bonusului.

CITESTE SI

More in Promotii