Connect with us

Promotii

Cote marite 888 la Bayern vs Monchengladbach

Cote marite 888 la Bayern vs Monchengladbach

Cote marite 888 la Bayern vs Monchengladbach

Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach este fara dubii cel mai interesant duel al etapei 31 din Bundesliga. Evident, promotiile pentru aceasta inclestare nu aveau cum sa lipseasca. La agentia de pariuri online 888 avem cote speciale, iar cu o miza de doar 25 RON poti castiga 175 RON, respectiv 1400 RON. Fa-ti cont si profita de cotele marite!

Bayern vine dupa 12  victorii consecutive, iar Gladbach a inregistrat doar un egal in ultimele opt jocuri. Oferta pare numai potrivita. Pariaza pe cote speciale la 888.

Cote marite 888 la Bayern vs MonchengladbachCote marite 888 la Bayern vs Monchengladbach. Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Inregistreaza un cont nou la agentia de pariuri 888 accesand acest link promotional.
  2. Depune minim 50 RON si pariaza maxim 25 RON pe victorie Bayern sau victorie Monchengladbach. Nu iti inchide pariul mai devreme cu Cash-Out, deoarece il vei exclude astfel din promotie.
  3. Victoria lui Bayern iti aduce 175 RON, iar victoria lui Gladbach iti aduce 1400 RON.

Termenii si conditiile promotiei 888

  • Oferta se adreseaza doar clentilor noi care isi deschid cont prin link-urile din site.
  • Castigurile vor intra in contul tau astfel: bani reali in functie de cotele normale + diferenta pana la 175 RON / 1400 RON sub forma de Pariu Gratuit.
  • In termen de 72 de ore se vor acorda FreeBet-urile, care vor fi valabile 7 zile.
  • Retine ca depunerile prin Skrill si Neteller nu se incadreaza la promotie.

Oferta pare una de neratat! De ce spunem asta? Ei bine, pentru ca pe langa promotia cu cote marite, poti profita si de pachetul de bun venit. De asemenea, castigurile suplimentare venite sub forma de pariu gratuit au rulaj foarte simplu: o singura data, pe orice cota. Asadar, daca aceasta oferta iti face cu ochiul, nu ezita – profita de cotele marite de la 888!

CITESTE SI

More in Promotii