Connect with us

Promotii

Cote mărite El Clasico 18 decembrie

Cote mărite El Clasico 18 decembrie

Cote mărite El Clasico 18 decembrie

Au trecut 9 luni de la ultimul El Clasico, însă așteptarea a luat sfârșit! Miercuri, 18 decembrie, de la ora 21:00, este programat super-meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid. Partida e în direct la DigiSport 1, Look Plus și Telekom Sport.

Cote speciale pentru un meci special. Pariază 5 lei și poți încasa 250 sau chiar 500 lei

Dacă nu ai cont la agenția de pariuri online Betfair, deschide-ți unul chiar acum, pariază doar 5 lei pe favorita ta la cota 50.00 sau 100.00 și bucură-te de un bonus uriaș la pariuri, ce trebuie rulat o singură dată.

  1. Apasă pe acest link special și înregistrează un cont de pariuri la Betfair. Ai grijă să lași codul promoțional ZFBNNX acolo unde este trecut!
  2. Plasează primul tău pariu în Sportsbook astfel: 5 lei, simplu, pre-meci pe victoria uneia dintre cele două echipe, la cota normală afișată. Nu închide pariul mai devreme cu CashOut!
  3. Dacă echipa pe care ai pariat se impune, vei primi cei 5 lei mizați direct în cont, bani reali, plus un bonus FREEBET de 245 lei sau 495 lei în maxim 24 de ore de la finalul partidei.

Pentru a transforma un freebet în bani reali trebuie să-l pariezi o singură dată, pe cotă minimă 1.20, în termen de 30 de zile. Mai multe detalii despre cotele mărite Betfair AICI.

CITESTE SI

More in Promotii