Connect with us

CM2018

Cote marite la Netbet in a doua zi a optimilor CM

Cote marite la Netbet in a doua zi a optimilor CM

In cea de-a doua zi a optimilor Cupei Mondiale din Rusia se vor juca meciurile Spania – Rusia pe Luzhniki Arena din Moscova si Croatia – Danemarca pe Nizhny Novgorod Stadium din orasul cu acelasi nume.

Spania a castigat grupa B din care au mai facut parte Portugalia, Maroc si Iran. Spaniolii au castigat meciul cu Iranul (1-0)  si au remizat cu Portugalia (3-3) si Maroc (2-2). Rusii au zdrobit Arabia Saudita cu 5-0, au invins Egiptul cu 3-1 si au pierdut cu 0-3 meciul cu Uruguay. Cu ajutorul publicului, ei vor incerca sa speculeze slabiciunile defensive aratate de iberici.

Croatii sunt pe cai mari dupa ce a batut Argentina cu 3-0 in grupe. Ei au terminat grupa cu numar maxim de puncte si spera sa nu se impiedice de Danemarca, o echipa care a primit un singur gol in ultimele 7 partide. Nordicii au ocupat locul al doilea intr-o grupa cu Franta, Australia si Peru.

Cum obtii cote marite la Netbet?

           

Jucatorii care isi deschid cont la agentia de pariuri online Netbet, folosind la inregistrare codul promotional ,,COTA50″, pot profita de cote mult marite pentru victoriile Spaniei sau Croatiei. Ei trebuie ca dupa inregistrare sa efectueze un depozit si sa plaseze un pariu simplu, pre-meci, pe victorie Spania in meciul cu Rusia sau victorie Croatia in meciul cu Danemarca.

Pentru aceasta promotie nu se califica cei care au efectuat prima depunere prin Skrill sau Netteller. Cei care au depus prin metodele Smith&Smith sau Paysafe vor putea efectua retrageri doar prin transfer bancar intr-un cont nominal.

Cerinte promotii cu cote marite la Netbet:

  • Participa la promotie doar jucatorii noi care indeplinesc conditiile mentionate anterior.
  • Se poate paria orice suma pe selectiile mentionate, dar doar 10 lei se vor califica pentru promotie.
  • Daca pariul este castigator, banii din cota curenta vor fi transferati in portofelul principal ca bani reali, iar banii din cota marita vor fi sub forma de bonus.
  • Exemplu: Pariezi 30 de lei pe victoria Spaniei. Vei primi ca bani reali 30 lei x 1,58 (cota curenta) = 47,4 lei, iar ca bonus 10 lei x (50.00 – 1.58) = 484,2 lei ca bonus.
  • Bonusul va fi transferat in cel mult 72 de ore de la terminarea meciului.
  • El este valabil 7 zile de la primire si trebuie pariat de 4 ori pe bilete simple sau combinate in care fiecare selectie trebuie sa aiba cel putin cota 1.60.
  • Nu se califica pentru rulaj pariurile de tip handicap, sub/peste si forecast/tricast pe cursele de cai.

>>>CLICK AICI PENTRU COTA 50.00 PENTRU SPANIA<<<

>>>CLICK AICI PENTRU COTA 50.00 PENTRU CROATIA<<<

CITESTE SI

More in CM2018