Connect with us

Promotii

Cote marite Napoli vs Inter Milan: pariaza 25 RON pentru 425/300 RON!

Cote marite Napoli vs Inter Milan

Cote marite Napoli vs Inter Milan: pariaza 25 RON pentru 425/300 RON!

Dupa cum ne-au obisnuit, casele de pariuri tintesc in general duelurile tari din campionatele europene, oferind promotii atractive pentru acestea. Cei de la 888 Sport s-au oprit la Napoli vs Inter Milan, meci extrem de interesant, ce va avea loc duminica seara, de la ora 21:45. Cele doua protagoniste primesc cote marite, in urma carora poti castiga 425 sau 300 RON. Suna interesant, nu-i asa? Ei bine, afla ca poti profita de acestea extrem de simplu, urmand pasii de mai jos.

Pe cine mizezi in Napoli vs Inter Milan? Profita si pariaza la cote marite!

Cote marite Napoli vs Inter Milan. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza acest link promotional si deschide-ti un cont la agentia 888 Sport.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON.
  3. Pariaza pe victoria favoritei tale astfel: plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata „Timp Regulamentar”, cu o miza de maxim 25 RON.
  4. Daca pariul este castigator vei primi 425/300 RON: bani reali in functie de cota reala si miza aleaza + diferenta sub forma de Pariu Gratuit.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Nu poti lua parte la aceasta oferta decat daca ai un cont nou la 888 Sport.
  • Pentru a putea profita de cotele marite, este necesar sa iti deschizi contul prin link-ul promotional.
  • Se va lua in considerare doar primul pariu plasat. Ai grija sa nu il inchizi cu Cash-Out, deoarece il vei exclude din promotie.
  • Pariul Gratuit si aloca in maxim 72 de ore. Va fi valabil timp de 7 zile si poate fi folosit pe orice eveniment din oferta 888 Sport, fara restrictii de cote.
  • La aceasta promotie nu se incadreaza depunerile prin Skrill si Neteller.

Oferta cu cote marite ti se pare una interesanta? Ei bine, afla ca pe langa aceasta, daca iti deschizi cont la agentia de pariuri 888 Sport, vei beneficia si de pachetul de bun venit. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII!

CITESTE SI

More in Promotii