Connect with us

Promotii

Cote speciale Liga Campionilor 10-11 decembrie

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cote speciale Liga Campionilor 10-11 decembrie

Marți, 10 decembrie – miercuri, 11 decembrie, se dispută ultimele meciuri din grupele Champions League ediția 2019/2020. Sunt deja calificate doar Barcelona, Bayern, Juventus, Leipzig, Manchester City, PSG, Real Madrid și Tottenham, astfel că ne rămân destule partide de „foc”.

Pariază doar 5 lei pe Liverpool ori Real Madrid si poți încasa 300 sau 350 lei

Printre cele mai bune promoții la pariuri online, cotele speciale de la Betfair sunt prezente și în această săptămână. Cota 60.00 pentru Liverpool și Cota 70.00 pentru Real Madrid sunt promoțiile ce îți pot aduce un bonus excelent la pariuri online, cu o investiție de doar 5 lei. Iată despre ce este vorba!Liverpool nu este deja calificată! Pariază la cota 60.00 pe „cormorani”! Salzburg vs. Liverpool este marți la 19:55

  1. CLICK AICI pentru a deschide cont la agenția de pariuri online Betfair (codul promoțional ZFBNNS trebuie lăsat acolo unde este trecut)
  2. Plasează primul tău pariu în Betfair Sportsbook astfel: 5 lei, simplu, pre-meci, pe victoria lui Liverpool în meciul cu Red Bull Salzburg, la cota normală afișată. Nu îl închide mai devreme cu CashOut!
  3. Dacă britanicii de impun, primești 300 de lei (5 lei cash plus 295 lei FREEBET în maxim 24 de ore)


După 2-2 pe Bernabeu, madrilenii caută victoria în meciul de la Brugge. Pariază la cota 70.00 pe Real Madrid! Partida are loc miercuri la 22:00

  1. CLICK AICI pentru a înregistra un cont de pariuri online la la Betfair (lasă codul promoțional ZFBNNT acolo unde este trecut deja!)
  2. Plasează primul tău pariu în Betfair Sportsbook așa: 5 lei, simplu, pre-meci, pe victoria lui Real Madrid în meciul din Belgia cu FC Brugge, la cota normală afișată. Nu îl închide cu CashOut!
  3. Dacă Real câștigă, primești 350 de lei (5 lei cash plus 345 lei FREEBET în termen de 24 de ore)

Dacă ai orice nelămuriri în privința modului de funcționare a cotelor speciale de la Betfair, APASĂ AICI

CITESTE SI

More in Promotii