Connect with us

La Liga

Cote speciale pentru El Clasico 1 martie 2020: 70.00 pentru Real Madrid si 90.00 pentru Barcelona

cote speciale

Cote speciale pentru El Clasico 1 martie 2020

Titanii fotbalului din Europa se reintalnesc duminica, 1 martie, in La Liga, de la ora 22:00. Duelul eternelor rivale, Real Madrid si FC Barcelona, este unul dintre cele mai urmarite evenimente sportive pe plan mondial, iar tu ai acum sansa sa castigi un bonus de 345 sau 445 de lei cu un pariu de doar 5 lei. Asta daca esti eligibil pentru promotia pregatita de agentia de pariuri online BETFAIR si intuiesti corect care dintre cele doua echipe se va impune.

cote speciale el clasico 1 martie 2020

Cum poti paria la cota 70.00 pe Real Madrid sau 90.00 pe Barcelona?


  1. Inregistreaza un cont de pariuri la Betfair de pe ACEST LINK SPECIAL. Fii atent la codul promotiei, ZFBNPC, care trebuie sa ramana in sectiunea in care este deja trecut.
  2. Plaseaza apoi primul tau pariu in Sportsbook astfel: pe victoria echipei favorite (Real sau Barcelona), miza 5 ron, bilet simplu, pre-meci, la cota normala afisata. Nu il inchide cu CashOut!
  3. Daca echipa pe care ai mizat se impune, vei primi 350 ron (Real) sau 450 ron (Barcelona). Cei 5 ron mizati iti vor intra direct in cont imediat, iar diferenta de 345 ron sau 445 ron iti va fi creditata in termen de 24 de ore, sub forma de Bonus

Bonusul este un Pariu Gratuit (freebet) pe care va trebui sa-l pariezi o singura data, pe o cota minima de 1.20, pentru a-l transforma in bani reali. Oferta nu se poate cumula cu pachetul de bun venit. Mai multe detalii despre avantajele cotelor speciale de la Betfair + exemplu, in acest material.

CITESTE SI

More in La Liga