Connect with us

Champions League

Promotii pariuri Real Madrid vs Manchester City: Nu rata cota 80.00!

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Real Madrid vs Manchester City: Nu rata cota 80.00!

Real Madrid vs Manchester City este unul din meciurile pe care nu ai vrea sa le ratezi niciodata, iar cand cele doua se intalnesc in optimile Champions League, ne putem astepta la orice. Chiar si la un singur gol in ambele manse, asa cum s-a intamplat la precedentul duel din 2016.

Reusesc madrilenii sa profite de avantajul propriului teren? Confirma City statul de favorita numarul 1 in UCL 2019/2020?

Indiferent care dintre echipe crezi ca va castiga, trebuie sa stii ca poti paria la cota 80.00 pe oricare dintre ele, daca nu ai deja cont la agentia online Betfair si respecti pasii de mai jos.

Pariaza 5 lei pe Real sau City si primesti 400 lei la victorie

  1. Acceseaza acest link special si inregistreaza un cont la casa de pariuri online Betfair. Ai grija sa lasi codul promotional ZFBNOZ in rubrica in care este trecut deja.
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victoria Realului sau a lui Manchester City astfel: miza 5 lei, pre-meci, bilet simplu, la cota normala afisata. Nu il inchide cu CashOut!
  3. Daca echipa pe care ai mizat castiga, vei primi 400 de lei (5 lei direct in cont, cash + un Freebet de 395 de lei in termen de 24 de ore de la finalul partidei)

Pentru a transforma freebetul in bani reali, trebuie sa-l pariezi o singura data la cota minima 1.20, in termen de 30 de zile de la creditare. Vezi pe ce cota il mizezi, deoarece valoarea lui nu se recupereaza, urmand sa pastrezi doar profitul in cazul in care pariul pe care il utilizezi va fi „verde”. Mai multe informatii despre cotele marite Betfair + exemplu gasesti AICI.

CITESTE SI

More in Champions League