Connect with us

Promotii

Cresteri de profit live la Unibet pentru acest sfarsit de saptamana

Cresteri de profit live la Unibet

Cresteri de profit live la Unibet pentru acest sfarsit de saptamana

Ne asteapta un weekend plin de evenimente sportive. In aceste zile se vor desfasura finalele Turneului de tenis Australian Open, semifinalele si finalele Campionatului Mondial de handbal masculin si cele mai importante competitii interne de fotbal. Toate acestea vor putea fi urmarite pe platforma de streaming Unibet TV.

Pentru meciurile din semifinalele si finalele C.M. de handbal, pentru meciul Arsenal vs. Manchester United din FA Cup si pentru meciul Lazio – Juventus din Serie A, jucatorii care vor paria live la Unibet vor primi o crestere a profitului cu 25%.

Cum primesti cresteri de profit live la Unibet?

  • Acceseaza contul tau Unibet sau deschide unul de aici.
  • Plaseaza pariuri live, pe bilet simplu, cu miza maxim 125 de ron si cota minim 1.40 pe Arsenal – Manchester United sau pe meciurile din semifinalele sau finala Campionatului Mondial de handbal masculin, sau cu miza maxim 150 ron si cota minim 1.40 pe meciul Lazio- Juventus.
  • Vei putea beneficia de trei oferte de crestere de profit, una pentru Arsenal – Manchester United din FA Cup, 25 ianuarie, una pentru Lazio-Juventus din 27 ianuarie si una pentru C.M. de handbal masculin.
  • Cresterile de profit vor fi disponibile pe bilet in momentul alegerii selectiei live.
  • Castigul maxim din cresterea de profit este de 5 000 de ron pentru FA Cup si CM de handbal si de 6000 de ron pentru Lazio – Juventus.
  • Biletele eligibile trebuie plasate cu bani reali.
  • Pariurile incasate nu sunt eligibile.

Cum functioneaza?

Pariezi 150 de ron pe un bilet simplu, live cu cota 1.40. Daca biletul este castigator vei incasa 150 ron x 1.40 = 210 ron. La acestia se va adauga cresterea de profit: (210 – 150)x 25 : 100 = 15 ron.

Deschide un cont Unibet si primul pariu va fi fara risc in limita a 250 de ron!

 

CITESTE SI

More in Promotii