Connect with us

Promotii

Cum obtii 50 de ron bonus la pariuri online

Cum obtii 50 de ron bonus la pariuri online

Marti, 5 martie, si miercuri, 6 martie, se disputa 4 meciuri din returul optimilor Champions League: Real Madrid – Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund – Tottenham, PSG – Manchester United si FC Porto – AS Roma.

La agentia de pariuri online Betfair primesti un bonus Sportsbook de 50 de ron (10€/£) pentru orice meci de fotbal care se joaca miercuri, daca pariezi minim 100 de ron (20€/£/$) pe orice selectie cu cota minim 1.5 din meciurile Real Madrid – Ajax si Dortmund – Tottenham.

Cum obtii 50 de ron bonus la pariuri online?

Bonusul se obtine extrem de simplu. Intri in contul tau Betfair sau deschizi unul de pe acest link si optezi pentru promotie. Plaseaza un pariu de minim 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile care se joaca marti, 5 martie, in Liga Campionilor. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un bonus Sportsbook in valoare de 50 de ron care poate fi folosit pe orice meci de fotbal care se disputa miercuri, 6 martie.

Meciul tur ne-a aratat un Ajax entuziast si un Real Madrid foarte pragmatic. Vinicius si Benzema au aratat pofta de joc atat in acel meci, cat si in cele doua meciuri cu Barcelona disputate saptamana trecuta. Cum ,,los blancos” au pierdut ambele meciuri cu catalanii, ma astept sa faca tot posibilul pentru a se impaca cu fanii. Un pariu eligibil pentru aceasta promotie este ,,Karim Benzema are minim 1 șuturi pe poartă și Vinicius Junior are minim 1 șuturi pe poartă”, selectie cu cota 1.72 la Betfair.

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil doar miercuri, 6 martie.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului (castig – miza).

Pentru a obtine bonusul ACUM, click AICI! >>>

More in Promotii