Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Featured

Cum poti castiga bani extra la acest Mondial?

Cu putin timp inainte de startul celui mai important eveniment sportiv al anului, Campionatul Mondial din Qatar, toate agentiile de pariuri online, dar si offline au pregatit oferte bune si foarte bune si vom avea parte de un adevarat festival de pariuri gratuite si alte bonusuri la pariuri.

Echipa Gnt si-a facut treaba si le-am trecut pe toate in revista, in sectiunea dedicata pariurilor gratuite si promotiilor la pariuri sportive. Totusi as vrea sa va supunem atentiei urmatoarele 3 promotii de la operatorul nostru favorit la pariuri online BETANO.

  • Oferta FAN Jucator de la Betano

Este o oferta destul de simpla, dar cu o valoare ridicata pentru ca, odata ce ai ales favoritul tau la titlul de marcatorul competitiei si ai mizat si 50 lei pe el, de fiecare data cand acesta va marca, vei primi 50 de rotiri gratuite la Shining Crown pe miza de 0.20 lei.

Valoarea este foarte buna pentru ca daca alegi unul dintre favoritii la titlu si acesta marcheaza cel putin 5 goluri, practic ti-ai scos banii pariati. Iar daca mai si castigi, cu atat mai bine!

IMPORTANT! Inainte de a plasa pariul tau pe golgheter trebuie sa te inscrii la aceasta promotie. O poti face daca dai click pe acest link, care duce direct la pagina ofertei

  • 2. Oferta FAN Echipa

O alta promotie care ne-a placut tare, a fost cea pentru pariul pe echipa care va castiga Cupa Mondiala. La fel ca si cea de sus, trebuie sa iti alegi echipa favorita si sa plasezi un pariu de 50 lei pe ea ca va iesi castigatoare. Atat!

La fiecare meci castigat de echipa ta, imediat dupa fluierul final, primesti un freebet de 20 lei. Valoarea este uriasa, pentru ca nu ai nevoie decat de 3 victorii si sa iesi pe plus!

IMPORTANT: si la aceasta promotie, trebuie inainte de a plasa pariul sa te inscrii pe pagina dedicata. Aceasta pagina poate fi accesata direct de pe acest link special. Click AICI!

  • 3. Golul de AUR

Golul de Aur de la Betano, tine locul celebrei „Roata Norocului” doar ca tema este schimbata cu fotbalul. Practic castigi premii in functie de cate goluri marchezi din 3 incercari de la 11 metri. La testele noastre, in prima zi am dat 1 gol si am primit un freebet de 5 lei, a doua zi am dat 3 din 3 si am primit un freebet de 20 lei.

Conditia minimala este sa ai un depozit de minimum 20 lei in ultimele 7 zile, ceea ce nu e mare lucru, pentru ca oricum toata lumea va paria la acest Mondial. Premiile, as indrazni sa spun, ca sunt mai mari si mai bune decat la Roata.

Poti accesa acest mini joc daca dai click pe acest link special. Click aici!

More in Featured