Connect with us

Promotii

FC Porto vs Liverpool Cota 30.00 pentru calificarea ,,cormoranilor”

FC Porto vs Liverpool Cota 30.00 pentru calificarea ,,cormoranilor”

Meciul retur dintre FC Porto si Liverpool (sferturile Ligii Campionilor) se joaca miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00. Salah, Mane, Firmino and co. au castigat pe Anfield cu 2-0, astfel ca sunt cu un pas in semifinale, mai ales ca, nu mai departe de optimile editiei trecute UCL, britanicii castigau cu 5-0 chiar pe Estadio Do Dragao din Porto.

In aceste conditii, cota oferita de casele de pariuri pentru calificarea ,,cormoranilor” in semifinale practic nu exista (1.01). Totusi, daca respecti pasii urmatori, poti paria la cota 30.00 ca Liverpool merge mai departe, in semifinalele UCL 2019. Iata ce trebuie sa faci!

  1. CLICK pe acest link dedicat pentru a deschide cont la agentia de pariuri online Betfair. Ai grija sa lasi codul promotional ZFBNJM acolo unde este deja trecut!
  2. Plaseaza primul tau pariu astfel: 5 RON, simplu, pre-meci, la cota normala (1.01) pe calificarea lui Liverpool in semifinalele Ligii Campionilor – piata ,,sa se califice” a meciului FC Porto vs Liverpool, 17 aprilie, ora 22:00. Nu inchide pariul mai devreme (CashOut) deoarece anulezi promotia.
  3. Daca Liverpool se califica, primesti 150 RON (5 ron, miza ta, cash, instant + 145 RON FREEBET in maxim 24 de ore)

Cum transformi in bani reali Freebetul primit

Ai 30 de zile la dispozitie sa il pariezi pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20. Vezi ca in urma parierii, poti pastra doar PROFITUL (Castig minus miza 145 ron). Oferta nu se cumuleaza cu o alta de bun venit.

CITESTE SI

More in Promotii