Connect with us

Promotii

Freebet de 200 de ron pentru pariuri pe campionatele de top

pariuri pe campionatele de top

Freebet de 200 de ron pentru pariuri pe campionatele de top

Fotbalul nu ia pauza. Dupa meciurile din cupele europene de la mijlocul acestei saptamani, incepand de vineri, ne intoarcem la competitiile europene. Ultima parte a campionatelor este viu disputata, echipele incercand sa-si indeplineasca obiectivele.

La agentia de pariuri online NetBet poti obtine un freebet de cel mult 200 de ron daca plasezi cel putin un pariu simplu de 100 de ron pe cate un meci din sase campionate de top ale Europei: Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Premier Ligue, La Liga si Liga 1. Freebetul este constituit din cate 10 ron pentru fiecare gol marcat in meciurile pentru care pariurile sunt necastigatoare.

Cum obtii un freebet pentru pariuri pe campionatele de top?

  • Acceseaza contul tau NetBet sau deschide unul doar de AICI.
  • Inscrie-te in promotie cu ajutorul butonului de pe pagina promotiei.
  • Plaseaza pariuri simple de minim 100 de ron, pre-meci sau live, pe meciuri din fiecare din cele sase campionate mentionate.
  • Doar primul pariu plasat pe fiecare campionat este eligibil pentru promotie.
  • Pentru fiecare gol marcat in meciurile pe care ai plasat pariuri necastigatoare primesti 10 ron freebet.
  • Freebetul cumulat nu poate depasi 200 de ron.

Plaseaza pariuri eligibile ACUM! >>>

Inscrierea in promotie se face inainte de 11 martie, ora 23:59. Doar pariurile plasate cu fonduri reale sunt eligibile. Freebetul (se cumuleaza valoarea sumelor bonus) va fi primit in decurs de 48 de ore de la terminarea promotiei. El trebuie pariat in decurs de 5 zile pe orice bilet care are selectii cu cota minim 2.00. Doar profitul din parierea freebetului va fi creditat in contul jucatorului.

More in Promotii