Connect with us

Promotii

Freebet sau banii inapoi daca pariezi pe Romania – Olanda

Freebet sau banii inapoi daca pariezi pe Romania - Olanda

Freebet sau banii inapoi daca pariezi pe Romania – Olanda

Tricolorii ” mici ” ( U21 ) debuteaza in cadrul EURO 2021 azi, 24 martie, incepand cu orele 22:00. Ne asteapta un meci foarte greu, in fata unei reprezentative foarte puternice. Toate detaliile acestui meci se pot regasi aici.

Daca alegi sa pariezi pe acest meci, vin in atentia ta cu doua oferte super interesante. In primul rand, la Unibet, daca pariezi 50 RON pe Romania cu Olanda, poti castiga un Freebet de 25 RON pe care il poti folosi pe orice sport. Daca alegi sa pariezi la Betano si pierzi biletul, acestia iti returneaza jumatate din suma pariata sub forma de Freebet.

Ti-am atras atentia cu aceste doua super oferte? Hai sa iti spun cum poti beneficia de ele si care sunt termenii si conditiile fiecareia dintre ele.

La Unibet castigi un FREEBET de 25 RON daca pariezi 50 RON pe Romania – Olanda
Freebet sau banii inapoi daca pariezi pe Romania - Olanda

Unibet iti propune o Super Oferta cu ocazia meciului Romaniei cu Olanda

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa beneficiezi de oferta celor de la Unibet :

  1. Intra in contul tau Unibet. Daca nu ai un cont, click aici, deschide unul si beneficiaza de oferta de bun venit a partenerului nostru.
  2. Rasfoieste oferta celor de la Unibet, selecteaza meciul Romaniei cu Olanda de la categoria U21, din competitia EURO 2021 si pariaza 50 RON la o cota MINIMA de 1.50. Indiferent de rezultatul meciului, vei primi un FREEBET de 25 RON pe care il poti folosi pe orice sport doresti in urmatoarele 7 zile
  3. Pentru a beneficia de aceasta oferta, NU trebuie sa faci ” opt-in „, trebuie doar sa pariezi si sa astepti ca selectia ta sa fie stabilita.
Betano iti ofera 50 % banii inapoi daca pierzi pariul tau la Romania – Olanda
Freebet sau banii inapoi daca pariezi pe Romania - Olanda

Betano iti ofera pana la 100 lei banii inapoi daca pierzi pe Romania – Olanda

Iata ce ai de facut pentru a beneficia de aceasta oferta :

  1. Intra in contul tau Betano. Daca nu ai unul, click aici, deschide-ti cont si beneficiaza de bonusul de prima depunere.
  2. Pentru a beneficia de aceasta oferta ESTE NECESARA INSCRIEREA. Astfel, inainte sa pariezi, asigura-te ca ai inceput misiunea ( butonul din dreapta jos aferent pozei de mai sus ).
  3. Pariaza pe o cota minima de 1.90 la meciul Romaniei vs Olanda si daca pierzi pariul, Betano iti ofera 50 % din pierderi inapoi sub forma unui FREEBET care poate ajunge pana la 100 RON.

Astfel, cu doua oferte excelente din partea caselor de pariuri partenere, nu ramane decat sa spunem din tot sufletul : ” Hai, Romania ! ” si sa va uram cat mai multa inspiratie !

 

 

 

CITESTE SI

More in Promotii