Connect with us

Promotii

Golurile iti aduc o supercota in PSG vs. Manchester United

supercota in PSG vs. Manchester United

Golurile iti aduc o supercota in PSG vs. Manchester United

Desi se pare ca PSG si-a asigurat biletele pentru urmatoarea faza a Champions League dupa victoria cu 2-0 din deplasarea de la Manchester, meciul de miercuri, 6 martie, care se va disputa pe Parc des Princes, se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase. Toata lumea se asteapta la goluri, chiar daca de la ambele formatii lipsesc jucatori exponentiali.

Daca nu ai un cont la casa de pariuri online Sportingbet, poti profita de o supercota in acest meci. Deschide ACUM un cont nou si plaseaza primul pariu pe orice selectie din piata ,,sub/peste 2.5 goluri” a meciului PSG – Manchester United, la cota disponibila pe site. Pentru 4 ron din miza vei primi cota 50.00
Supercota in PSG vs. Manchester United

Supercota in PSG vs. Manchester UnitedPariul are o valoare foarte buna: risti 4 ron pentru un freebet de 200 de ron.

Cum poti prinde supercota in PSG vs. Manchester United?

  1. Deschide un cont Sportingbet doar de pe acest link special.
  2. Opteaza pentru promotie cu ajutorul butonului rosu de pe pagina acesteia.
  3. Efectueaza o depunere (AICI gasesti informatii despre depunerea minima la agentiile de pariuri online).
  4. Pariaza pre-meci pe orice selectie din piata ,,sub/peste 2,5 goluri” a meciului PSG – Manchester United din 6 martie, la cota disponibila pe site.
  5. Pentru 4 ron din miza plasata vei primi cota 50.

Profita ACUM de cota 50.00 in PSG – Manchester United! >>>

Pentru a primi aceasta cota este obligatoriu sa te inscrii. Doar primul pariu simplu, pre-meci pe aceasta piata se ia in considerare. Poti paria orice suma pe selectia aleasa, dar vei primi  cota marita doar pentru 4 ron din aceasta.

Exemplu: Pariezi 200 de ron ca se vor marca peste 2,5 goluri in meci. Daca pariul este castigator, vei primi ca bani CASH in portofelul principal suma de 200 ron x 1.57 (cota normala) = 314 ron. Dupa solutionarea pariului vei primi si un freebet in suma de 4 ron (miza eligibila) x (50.00 – 1.57) = 193,72 ron .

Freebetul este valabil 3 zile si poate fi folosit pe orice pariu acceptat de site. Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului (castig – miza).

More in Promotii