Connect with us

Promotii

GRATUIT 5 RON din partea Betfair! Simplu, rapid, zilnic!

GRATUIT 5 RON din partea Betfair

GRATUIT 5 RON din partea Betfair!

Betfair (Licența numărul L1160655W000329 valabilă până la 31 august 2026), una dintre cele mai populare agenții de pariuri online activă pe teritoriul țării noastre oferă 5 RON gratuit în fiecare zi. Cine îți mai dă ceva gratis în ziua de astăzi? Uite că Betfair s-a gândit la pariori și oferă 5 RON zilnic. Trebuie să te grăbești pentru că este o promoție care durează doar câteva zile.

  • Ai cont la Betfair? Intră pe site și revendică pariul tău de 5 RON.

  • Nu ai cont la Betfair? Respectă pașii următori:

1. Accesează bannerul de mai jos și deschide cont la Betfair pentru a obține cei 5 RON BONUS pe care îi acordă în fiecare zi.

2. Mergi pe site și caută promoția „Pariul tău bonus de 5 RON”. O găsești în secțiunea Sportsbook, în partea de sus a ecranului.

3. Apasă REVENDICĂ și ia pariul tău gratuit!

Imediat dupa ce ai apasat “Revendică”, bonusul tau gratuit de 5 lei va fi disponibil si il vei putea folosi la orice eveniment din oferta de pariuri sportive Betfair.

GRATUIT 5 RON din partea Betfair

GRATUIT 5 RON din partea Betfair – Pariază pe meciul zilei

Îți mai rămâne să găsești evenimentul pe care vrei să pariezi. În sensul acesta poți consulta avancronicile noastre din secțiunea ponturi pariuri. Acolo găsești informații, echipe probabile și o recomandare de pariu pentru cele mai importante evenimente sportive ale zilei.

Pariul nostru a mers pe meciul din Premier League, Aston Villa vs Chelsea Londra. Am ales acest meci pentru a nu expira bonusul GRATUIT 5 RON din partea Betfair, care este valabil timp de 24 de ore de la acordare.

Ce trebuie să mai știi

  • Pariul bonus trebuie folosit doar pe Sportsbook.
  • Cei 5 ron se acorda sub forma de freebet.
  • Valabilitatea acestui pariu gratuit este de 24 de ore.
  • Miza nu va fi returnata împreună cu suma câștigată.
  • Un pariu bonus de cel mult 5 RON este acordat în fiecare zi.

CITESTE SI

More in Promotii