Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Inca o sansa sa castigam 250 000 ron CASH la Unibet!

sansa sa castigam 250 000 ron CASH

Inca o sansa sa castigam 250 000 ron CASH la Unibet!

Credeam ca Unibet U-goal Predictor va inceta in acest an dupa disputarea meciurilor din ultima etapa a Champions League. Agentia ne-a pregatit o surpriza si a anuntat un nou concurs, la care participa meciuri din Premier League, cel mai spectaculos campionat din Europa:

Leicester vs. Manchester City

Liverpool vs. Newcastle

Manchester United vs. Huddersfield

Tottenham vs. Bournemouth.

Meciurile se vor disputa de Boxing Day (a doua zi de Craciun).

Pentru cei care nu stiu, acest concurs este unul complet GRATUIT. Este suficient sa ghicesti scorul corect la toate cele 4 meciuri selectate de agentie si vei castiga 250 000 ron (2 miliarde si jumatate lei vechi), bani care nu trebuie rulati (CASH).

Cum ne putem incerca sansa sa castigam 250 000 ron CASH?

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa accesam contul Unibet sau sa deschidem unul nou de pe acest link dedicat. Urmatorul pas este sa editam scorurile cu care credem ca se vor incheia cele 4 meciuri selectate. Scorurile se insera cu ajutorul simbolurilor ,,+” si ,,-„.

Cel carec ghiceste toate cele 4 scoruri va primi un premiu cash in valoare de 250 000 de ron. Daca sunt mai multi jucatori care vor ghici scorurile exacte, acestia vor imparti in mod egal acest premiu.

In cadrul concursului se intocmeste si un clasament pe puncte. Se acorda 30 de puncte pentru scor corect si 10 puncte pentru cel care ghiceste rezultatul final (1,X SAU 2). Daca nu exista un castigator al marelui premiu, primul clasat in acest clasament va primi un premiu de 100 000 de ron cash. Daca sunt mai multi jucatori cu acelasi numar de puncte, premiul vafi impartit in mod egal acestora.

Deschide un cont Unibet si primul pariu plasat va fi unul fara risc in limita a 250 de ron!

CITESTE SI

More in Promotii