Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Juventus vs. AS Roma – meciul saptamanii la Betfair

Juventus vs. AS Roma

Juventus vs. AS Roma – meciul saptamanii la Betfair

Juventus vs. AS Roma este meciul care incheie runda a 17-a din Serie A. Toate meciurile din aceasta etapa se joaca sambata, 22 decembrie.

Juventus s-a desprins in fruntea clasamentului, avand 8 puncte avans fata de Napoli, echipa de pe locul secund. Aducerea lui Cristiano Ronaldo s-a dovedit a fi o miscare inspirata. Portughezul a adus un plus important in constructia fazelor ofensive si a ramas acelasi marcator redutabil.

Roma traverseaza un sezon mediocru. Romanii ocupa pozitia a saptea si au adunat cu 22 de puncte maai putin decat Juventus. Scaunul tehnicianului Eusebio Di Francesco se clatina, in ciuda faptului ca in sezonul trecut i-a dus pe romani in semifinalele Ligii Campionilor. Au aparut zvonuri cum ca oficialii echipei l-au contactat pe legendarul antrenor Arsene Wenger.

Betfair a pregatit o promotie interesanta pentru acest meci. Cei care plaseaza pariuri simple pe orice selectie cu cota mai mare sau egala cu 1.50 din piata acestui meci, primesc 25 de ron bonus pentru un pariu combinat, indiferent de rezultatul pariului.

Cum obtii 25 ron bonus pentru un pariu combinat pariind pe Juventus vs. AS Roma?

  1. Acceseaza contul tau Betfair sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului Juventus vs. AS Roma din 22 decembrie.
  3. Indiferent de rezultatul pariului, primesti un bonus Sportsbook de 25 de ron pentru un pariu combinat, ce poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului (castig – miza).

Obtine bonusul pentru un pariu combinat!

 

CITESTE SI

More in Promotii