Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

La Betone banii ajung mult mai repede la tine

La Betone banii ajung mult mai repede la tine

La Betone banii ajung mult mai repede la tine

Relativ nouă pe piața pariurilor sportive din România, casa de pariuri offline Betone atrage atenția prin dinamism și atenția acordată micilor detalii care fac diferența. Începând cu locațiile din țară (cele mai multe situate în sălile de cazino Las Vegas Game, deținute tot de DMS LIVE BET SRL) și continuând cu inovatorul terminal self-service, serviciile impecabile, promoțiile și facilitățile oferite, toate activitățile companiei sunt centrate pe crearea unui mediu confortabil și antrenant pentru clienții săi.

VIZITEAZĂ site-ul casei de pariuri Betone acum!

O atenție deosebită este acordată și operațiunilor financiare. Clienții care vor să parieze peste 1.000 RON trebuie să se înregistreze în sistem. Acest lucru este benefic atât pentru autoritățile fiscale, cât și pentru protejarea jucătorului. Când vine vorba despre plăți, Betone pune accent pe eficiență și promptitudine.

Cash Out instant la Betone

Plasează bilete de pariuri câștigătoare în agențiile Betone și îți vei putea retrage banii imediat, în orice moment și în orice zi. Nu uita că biletele din această lună se califică pentru unul dintre cele trei premii în valoare totală de 18.000 RON, acordate biletelor câștigătoare cu cea mai mare cotă.

La Betone banii ajung mult mai repede la tine

Early Cash Out la Betone

Ca oricărui parior, ți s-a întâmplat de multe ori să pierzi un bilet pe ultimul eveniment sau în ultimele minute de joc. La Betone poți să scapi de emoțiile de final și îți poți securiza câștigul cu serviciul Early Cash Out. Indiferent că biletul este pre-meci sau live, single sau multiplu, cu această opțiune poți încasa câștigul înainte ca rezultatul să fie decis, la cota stabilită și afișată de operator.

Alte promoții și facilități la Betone

  • Betone nu reține comision de administrare a pariului, astfel încât întreaga sumă pariată se regăsește în miza pariului.
  • Biletele câștigătoare cu cea mai mare cotă, indiferent de miză, sunt premiate, în ordine, cu 10.000 RON, 5.000 RON, respectiv 3.000 RON.
  • Biletele câștigătoare cu minim 6 selecții primesc o creștere a profitului cuprinsă între 5% (pentru 6 selecții) și 135% (pentru cele cu 20 de selecții).

CITESTE SI

More in Promotii