Connect with us

Promotii

La Betone pariurile sunt plasate cu 0% taxă de administrare

La Betone pariurile sunt plasate cu 0% taxă de administrare

La Betone pariurile sunt plasate cu 0% taxă de administrare

Odată cu reluarea tuturor competițiilor europene de fotbal, dar și a întrecerilor din alte sporturi, pariorii au o mulțime de evenimente din care să aleagă selecții pentru bilete. Totuși, realitatea curentă face ca rezultatele acestor evenimente să fie greu de intuit, astfel încât este necesară o atenție sporită pentru a păstra această activitate în limitele jocului responsabil.

0% taxă de administrare a pariurilor la Betone

Cum fiecare parior își dorește să aibă o balanță pozitivă, se impun o serie de măsuri care să limiteze riscul pe care acesta și-l asumă. Dacă efectele acestor măsuri sunt sau nu vizibile, o promoție a celor de la Betone va băga, cu siguranță, bani în buzunarele jucătorilor care vor paria în agențiile acestui operator.

Această casă de pariuri non-conformistă a renunțat să încaseze clasicul comision de administrare a pariurilor, 5%. Ce înseamnă acest lucru? Toată suma plasată pe un bilet se va regăsi în miza acestuia și, implicit, în premiile viitoarelor bilete câștigătoare. Practic, plasând pariuri pe Betone, este ca și cum am găsi o cotă cu 0.05 mai mare, lucru care nu este întotdeauna posibil.

În cifre, lucrurile stau așa: Dacă pariezi 100 RON pe un eveniment cu cota 4.50 și câștigi, la Betone încasezi cu 22.5 RON mai mult decât la oricare altă agenție care afișează aceeași cotă.

Cine este Betone?

terminal pariuri betone

Betone este o casă de pariuri înființată la finalul lui 2018. Agenția deține licența ONJN cu numărul  L1193361F000983 care îi permite să furnizeze, în mod legal, pariuri în cotă fixă pe tot teritoriul României. Casa de pariuri este deținută de DMS BET LIVE SRL, o companie cu sediul în București, care are în portofoliu și sălile de cazino Las Vegas Gaming.

DESCOPERĂ OFERTA BETONE

Cele mai multe puncte de lucru ale Betone sunt plasate în interiorul sălilor Las Vegas Gaming (104), dar se întânesc și agenții dedicate (6) sau deschise în parteneriat (61). În acest moment, agenția acoperă 31 de județe și Municipiul București, dar intenționează ca, în cel mai scurt timp, serviciile sale să fie disponibile pentru jucătorii din toată țara.

Alte promoții de care poți beneficia la Betone

Pe lângă facilitățile oferite de terminalul de pariuri inovator care îți permite să plasezi singur bilete, profitând de servicii care în mod normal sunt disponibile doar în online, Betone se diferențiază de concurență și prin promoțiile pe care le afișează:

  • Urcă la cota 10.000 – trei jucători care plasează pariurile câștigătoare cu cele mai mari cote din cursul lunii octombrie vor fi premiați cu 10.000, 5.000 și, respectiv, 3.000 RON.
  • Bonus 135% – pariurile câștigătoare multiple (cu minim 6 selecții) vor primi o creștere a profitului (miza x cota – miza) care poate ajunge, în cazul biletelor cu minim 20 de selecții, la 135%.
  • Cash Out Instant & Early Cash Out – biletele câștigătoare validate sunt achitate pe loc, iar pariurile pot fi închise înainte de stabilirea rezultatului.

CITESTE SI

More in Promotii