Connect with us

Promotii

Liverpool vs. Tottenham – cota 30 sa se inscrie minim un gol

Liverpool vs. Tottenham – cota 30 sa se inscrie minim un gol

Ce pariu poate fi mai interesant decat cota 30 pentru cel putin un gol marcat atunci cand se intalnesc doua dintre cele mai prolifice echipe din Premier League, iar in teren se afla 3 dintre golgheterii competitiei!

Duminica, 31 martie, de la ora 18:30, pe Anfield Road se intalnesc Liverpool si Tottenham. Daca deschizi un cont la casa de pariuri online Betfair inainte de inceperea meciului si plasezi primul pariu pe selectia ,,peste 0,5 goluri”, vei primi cota 30.00.

Cum profiti de promotia ,,Liverpool vs. Tottenham – cota 30″?

  • Acceseaza acest link dedicat si inregistreaza un cont Betfair folosind codul promo ZFBNIY, inainte de startul partidei Liverpool – Tottenham din 31 martie.
  • Efectueaza o depunere (vezi depunerile minime la agentiile de pariuri online).
  • Plaseaza primul pariu simplu, pre-meci, cu miza maxim 5 ron, pe selectia ,,peste 0,5 goluri in meci”, la cota disponibila pe site.
  • Vei primi cota 30.00 pentru acest pariu (pariezi 5 ron si castigi 150 de ron daca se marcheaza).

Pariaza ACUM cu cota 30 ca se inscrie in Liverpool – Tottenham!   >>>

  • Freebetul este valabil 30 de zile.
  • El trebuie pariat o singura data pe bilete (simple sau multiple) care sa aiba cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Doar profitul din parierea freebetului (castig – miza) va fi transferat in portofelul principal.

Gazdele au o medie de 2,30 goluri inscrise pe meci, in timp ce media oaspetilor se apropie de 2 goluri. Trei dintre jucatorii prezenti in teren, Mohamed Salah, Sadio Mane si Henry Kane au marcat cate 17 goluri fiecare in meciurile jucate pana acum. Cum meciul are si o miza deosebita, ,,cormoranii” luptand cu Manchester City pentru titlu, iar Tottenham, alaturi de Arsenal, Manchester United si Chelsea lupta pentru unul din ultimele doua locuri ce duc in Champions League, promotia celor de la Betfair seamana cu un cadou sub forma de freebet, in valoare de 150 de ron.

More in Promotii