Connect with us

Promotii

Manchester City vs. Schalke – cota 30 pentru calificarea englezilor

cota 30 pentru calificarea englezilor

Manchester City vs. Schalke – cota 30 pentru calificarea englezilor

Saptamana trecuta a fost marcata de surprize in Champions League. Manchester United a castigat cu 3-1 pe Parc des Prices si a eliminat-o pe PSG, desi pierduse pe Old Trafford cu 0-2. La randul sau Ajax a umilit-o cu 4-1 pe Santiago Bernabeu, pe detinatoarea trofeului, Real Madrid, dupa ce in tur pierduse acasa cu 1-2.

Marti seara, de la ora 22:00, Manchester City primeste vizita nemtilor de la Schalke. Englezii au prima sansa la calificare in urma victoriei cu 3-2 obtinuta in Germania. Daca nu ai un cont la casa de pariuri online Betfair, este momentul sa deschizi unul si sa profiti de cota 30 pe care agentia o acorda jucatorilor noi care plaseaza primul pariu pe victoria cetatenilor.

Nu rata cota 30 pentru calificarea englezilor!

Rar poti obtine mai usor un freeebet de 150 de ron cu un pariu de numai 5 ron. Aceasta este recompensa pentru cei care deschid un cont la Betfair de pe acest link dedicat inainte de inceperea meciului Manchester City – Schalke, utilizeaza la inregistrare codul promotional ZFBNIS, efectueaza o depunere (aici gasesti informatii despre depunerea minima la casele de pariuri online licentiate in Romania)si plaseaza primul pariu pe bilet simplu, cu miza maxim 5 ron, pe calificarea englezilor (inclusiv executarea penalty-urilor).

Incaseaza ACUM freebetul de 150 de ron! >>>

Englezii stau foarte bine cu moralul dupa ce au castigat meciul tur, dar mai ales dupa ce au remontat diferenta pe care Liverpool o acumulase in fruntea Premier League.

Schalke nu trece printr-un moment favorabil. Dupa infrangerea cu City, minetii au pierdut toate cele 3 meciuri disputate in Bundesliga, incasand 11 goluri.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Poti plasa o miza mai mare doar dupa ce ai plasat pariul eligibil.
  • Daca Manchester City se califica, vei primi miza inapoi, iar in 24 de ore ti se va credita un freebet de 145 de ron.
  • Freebetul este valabil 30 de zile si trebuie pariat o singura data pe orice tip de bilet care contine cel putin o selectie cu cota minim 1.20.

 

More in Promotii