Connect with us

Promotii

Manchester United vs. Liverpool – cota 30.00 pentru cel putin un gol marcat

Manchester United vs. Liverpool

Manchester United vs. Liverpool – cota 30.00 pentru cel putin un gol marcat

Ai intuit de multe ori rezultatul unor intalniri sportive, dar nu ai avut niciodata curajul sa pariezi? Acum ai sansa sa patrunzi in lumea plina de adrenalina a pariurilor cu un freebet de 145 de ron. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont la casa de pariuri online Betfair si sa plasezi primul pariu, simplu, pre-meci, pe selectia ,,peste 0,5 goluri” in meciul Manchester United – Liverpool, din etapa a 27-a din Premier League.

Partida este cea mai interesanta din aceasta runda, cele doua formatii avand o medie de peste doua goluri marcate pe meci.

Manchester este neinvinsa in competitiile interne de cand la carma echipei a fost adus ,,ucigasul cu fata de copil”, Ole Gunnar Solskjaer. 8 victoriii si o remiza in Premier League sunt rezultatele care i-au adus pe ,,diavoli” pe loc de Champions League. Ei au mai reusit 3 victorii in FA Cup, singura infrangere fiind cea din Liga Campionilor, 0-2 cu PSG in optimi.

Liverpool alterneaza evolutiile fabuloase cu cele mai putin reusite. Remizele cu West Ham si Leicester, coroborate cu infrangerea de la inceputul anului din meciul cu Manchester City, i-au dus pe ,,cormorani” pe pozitia a doua. Ei pot ajunge in fotoliul de lider, avand un meci mai putin jucat.

Pariaza ACUM pe cota 30.00>>>

 Cum poti obtine cota 30 pentru meciul Manchester United vs. Liverpool?

  1. Deschide un cont de pe acest link special, folosind codul promotional ZFBNIJ (acesta este deja editat pe formularul de inscriere care se deschide cu ajutorul linkului mentionat.
  2. Efectueaza o depunere si plaseaza primul pariu pe selectia ,,peste 0,5 goluri” a meciului Manchester United – Liverpool de duminica, 24 februarie, ora 16:05. Pariul trebuie sa fie simplu, pre-meci, de maxim 5 ron.
  3. Pariul trebuie plasat la cota disponibila pe site, dar, daca se va marca, ti se va returna miza si vei primi 145 de ron freebet (cota 30.00).

Termeni si conditii:

  • Participa doar pariurile pre-meci, plasate cu bani reali.
  • Pariurile live, cele in Exchange, cele incasate, cele anulate si cele rambursate nu participa.
  • Poti plasa o miza mai mare pe acest pariu doar dupa ce ai plasat pariul care se califica.
  • Bonusul de tip freebet este valabil 30 de zile si trebuie pariat o data pentru a fi transformat in cash.
  • Rulajul se face pe un pariu simplu cu cota minim 1.20 sau pe un pariu multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului.

CITESTE SI

More in Promotii