Connect with us

Promotii

Meciurile de marti din returul sferturilor de finala UCL iti aduc un bonus pentru miercuri

returul sferturilor de finala UCL

Meciurile de marti din returul sferturilor de finala UCL iti aduc un bonus pentru miercuri

Maine, de la ora 22:00, incep retururile sferturilor de finala ale Champions League. In prima zi se vor disputa Barcelona – Manchester United (in tur 1-0 pentru catalani) si Juventus Torino – Ajax Amsterdam (in tur 1-1).

Pentru orice pariu simplu, cu miza minim 100 de ron (20€/£/$), pus pe o selectie cu cota minim 1.50 din cele doua meciuri mentionate, la casa de pariuri online Betfair primesti un bonus de 50 de ron (10€/£), pe care il poti folosi pentru orice meci de fotbal care se disputa miercuri, 17 aprilie.

Poti folosi bonusul chiar pentru meciurile care se disputa miercuri in Liga Campionilor: Manchester City – Tottenham (in tur 1-0 pentru londonezi) si FC Porto – Liverpool (2-0 pentru ,,cormorani” in meciul tur).

Un pariu eligibil pentru a a obtine bonusul pentru miercuri este acela ca in meciul Barcelona – Manchester United vor marca ambele formatii. Forta ofensiva a catalanilor este cunoscuta de toti fanii fotbalului, iar ,,diavolii” au aratat in meciul tur ca sunt oricand periculosi, doar ghinionul facand sa nu marcheze pe propriul teren. Cota acestui pariu la Betfair este 1.65.

Cum obtii bonusul pentru pariurile pe sferturile de finala UCL?

  1. Intra in contul tau Betfair sau deschide unul de pe acest link dedicat.
  2. Opteaza pentru promotie pe pagina acesteia.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, in valoare de cel putin 100 de ron, pe o selectie cu cota minim 1.50 din cele doua meciuri care se joaca marti, 16 aprilie, in Liga Campionilor.
  4. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un bonus de 50 de ron pe care il poti folosi pentru orice meci de fotbal care se joaca miercuri.

Pariaza ACUM pentru a primi bonusul! >>>

  • Sunt eligibile doar pariurile cu bani reali.
  • Pariurile incasate, cele rambursate, anulate, cu fonduri bonus, multiple sau in Exchange, nu participa.
  • Bonusul de tip freebet este valabil doar miercuri, 17 aprilie.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului (castig – miza).

More in Promotii