Connect with us

Promotii

Oferta valabila doar azi: 27 de rotiri gratuite fara depunere & castiguri cash

Oferta valabila doar azi: 27 de rotiri gratuite fara depunere & castiguri cash

Luna mai a inceput intr-o nota pozitiva, drept urmare seria de bonusuri la cel mai bun cazinou din Romania continua. Astazi toti jucatorii primesc 27 de rotiri gratuite la Betano Bonanza si dupa cum scrie in titlu, toate castigurile sun cash.

Dupa cum v-am spus de atatea ori, atunci cand avem ocazia sa incasam un bonus fara depunere sau sa facem profit niste rotiri gratuite, trebuie sa o facem. Niciodata nu se stie cum putem aduce un plus consistent in contul nostru. Putin mai jos o sa vedeti cat de simplu este sa puneti mana pe cele 27 de rotiri gratuite pentru care nu ai nevoie sa faci depozit, iar daca nu aveti cont la Betano, atunci puteti incasa si cel mai fresh bonus de pe piata.

  • Intra in contul tau de jucator. Daca nu ai unul, foloseste ACEST LINK SPECIAL si poti incasa alte 777 de rotiri Gratuite.
  • Localizeaza promotia calendarul aniversar Betano, daca nu il gasesti poti folosi LINKUL DIRECT DE AICI

După cum ne-au obișnuit, cei de la agenția de pariuri online Betano vin la fiecare început de lună cu câte o promoție nouă. Deci daca nu aveti cont, pe langa cele 27 rotiri gratuite pe care toata lumea le poate incasa, puteti pune mana si pe cele 777 ROTIRI fara depunere & fara rulaj.

Uite cum primești 777 Rotiri Gratuite la Shining Crown:

  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus 777BETANO în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusurilor.
  3. Vei primi imediat 111 Rotiri Gratuite la Shining Crown.
  4. Trimite documentul de identitate pentru a îți valida contul și vei mai primi alte 111 Rotiri Gratuite.
  5. Efectuează o primă depunere de minim 100 RON și ți se vor acorda încă 555 Rotiri Gratuite.

CITESTE SI

More in Promotii