Connect with us

Promotii

Pana la 150 % bonus cu biletul tau Superbet

Pana la 150 % bonus cu biletul tau Superbet

Pana la 150 % bonus cu biletul tau Superbet

( Promotie valabila in orice zi )

Superbet este unul din numele care se afla pe buzele tuturor pariorilor. Indiferent ca vorbim de pariuri in agentii sau online, Superbetul este una din agentiile preferate de romani.

De-a lungul timpului, a cooptat nume importante in promovarea serviciilor precum Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gica Craioveanu sau Florin Raducioiu.

Astfel, Superbet a lansat de curand un SUPER BONUS de pana la 150 % care poate fi adaugat pe biletul tau in functie de cate evenimente ai pe bilet.

Ai minim 6 evenimente pe bilet? Bonusul e activ si incepe sa creasca cu fiecare eveniment in plus. Astfel, poti castiga pana la 150 % bonus cu biletul tau Superbet.

Pana la 150 % bonus cu biletul tau Superbet

Ti-am atras atentia? Iata de ce trebuie sa tii cont sa beneficiezi de SUPER BONUSUL de pana la 150 %

Nu ai cont la Superbet? CLICK AICI

  • Cota minima per eveniment sa fie de minim 1.25.
  • Poti paria evenimente din cadrul ” Super Cota ” sau ” Super Extra ” dar acestea nu vor fi luate in considerare pentru bonus.
  • Daca unuia sau mai multor evenimente li se acorda cota 1, bonusul va ramane intact pentru restul evenimentelor.
  • Daca pariezi ONLINE, selectiile pe pariuri SPECIALE NU sunt eligibile pentru grila de bonusare.

Bonusul incepe de la 6 evenimente pe bilet. Cu fiecare eveniment pariat pe bilet, bonusul creste cu 5%. ( exceptie de la 19 la 20 cand creste cu 30%! ). Astfel, daca la 6 evenimente pe bilet vei castiga cu 5 % in plus, ATENTIE, pentru 20 de evenimente pe bilet vei incasa eventualul castig potential total x 2!

Daca toate acestea nu ar fi indeajuns, daca pariezi 25+ evenimente pe bilet si esti SUPER NOROOS, Superbet iti acorda 150 % in plus pe biletul tau ca si castig.

Personal, mi se pare o promotie excelenta, perfecta inaintea unui weekend cu multe evenimente cand putem incerca un astfel de bilet cu foarte multe evenimente, pe o miza mai mica. Avand in vedere acest bonus IMENS, repet, cred ca merita incercat in fiecare final de saptamana.

Pariaza si tu cu SUPER BONUS !

CITESTE SI

More in Promotii