Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariaza 10 ron pe Brazilia si poti incasa 500 RON

Pariaza 10 ron pe Brazilia si poti incasa 500 RON

Pariaza 10 ron pe Brazilia si poti incasa 500 RON

La jumatatea meciurilor din optimile de finala ale Cupei Mondiale putem spune ca am avut parte de un spectacol total in cele 4 partide disputate pana acum. Sambata dupa-amiaza, Franta a trecut de Argentina (4-3) dupa cel mai frumos meci de la acest Mondial, iar seara, Uruguay a trimis acasa campioana Europei, Portugalia, invingand-o cu 2-1. Ieri, Rusia a reusit sa reziste Spaniei timp de 120 de minute, eliminand-o apoi la penaltyuri, iar Croatia a trecut de Danemarca tot in urma loviturilor de departajere.

Astazi avem Brazilia vs Mexic, de la ora 17:00 si Belgia vs Japonia, cu incepere de la 21:00. Desi nu putem spune ca nu am avut parte de surprize cat se poate de mari pana in acest moment, este destul de greu de crezut ca Mexic poate sa emita pretentii in fata Braziliei, favorita numarul 1 la trofeu fiind creditata cu cota 1.50 in meciul de astazi.

Exista insa o agentie de pariuri online in Romania care ofera clientilor noi cota 50.00 pentru victoria Braziliei in partida cu Mexic. Cota speciala este valabila pentru cei care isi deschid cont la NETBET de pe acest link, utilizand codul promotional COTA50 si respecta pasii de mai jos.

Pariaza 10 ron pe Brazilia si poti incasa 500 RON – Cum procedezi

  1. Acceseaza acest link si inregistreaza un cont la Netbet folosind codul COTA50!
  2. Dupa ce ai deschis cont trebuie sa efectuezi un depozit prin orice metoda in afara de Skrill sau Neteller si sa plasezi primul tau simplu, pre-meci ca Brazilia castiga meciul cu Mexic in timpul regulamentar. Nu vei gasi cota 50.00 in oferta, asa ca trebuie sa plasezi pariul la cota afisata pe site.
  • Maxim 10 ron se pot multiplica pe cota 50.00. Daca Brazilia castiga in 90 de minute, vei incasa 500 RON – bani reali din cota normala de pe site plus diferenta pana la 500 RON sub forma de Bonus in maxim 72 de ore.
  • Conditii de rulaj pentru Bonus: de 4 ori pe cote de 1.60+, in maxim 7 zile

CITESTE SI

More in Promotii