Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariaza 50 RON pe finala mica si primesti 25 ron BONUS pentru finala mare!

Pariaza 50 RON pe finala mica

Pariaza 50 RON pe finala mica si primesti 25 ron BONUS pentru finala mare!

Sambata, 14 iulie 2018, la ora 17:00 este programata finala mica a Campionatului Mondial de Fotbal, editia 2018. Doua din cele mai spectaculoase echipe ce au evoluat in Rusia, Anglia si Belgia, urmeaza sa se dueleze pentru medalia de bronz, destul de palida consolare daca tinem cont de parcursul excelent al acestora pana in semifinale si sperantele indreptatite pentru titlul de campioana a lumii.

Realitatea este ca, oricat ai incerca sa evidentiezi importanta locului 3 la o competitie de acest gen, exista suficient de multe pareri care caracterizeaza finalele mici ca fiind ,,meciurile pe care nimeni nu vrea sa le joace”. Putem face totusi lucrurile mai interesante pariind 50 ron la agentia de pariuri online Betfair, care ofera cadou 25 RON fiecarui client care respecta pasii promotiei. Iata ce trebuie sa faci!

 Pariaza 50 RON pe finala mica si primesti 25 ron BONUS pentru finala mare! – Termeni si Conditii

  1. Deschide cont la Betfair aici, in cazul in care nu ai!
  2. Plaseaza un pariu simplu LIVE in Sportsbook pe meciul Belgia vs Anglia, programat pe 14 iulie (ora 17:00); miza minima 50 RON (10 euro/lire sterline), cota minima 1.50.
  3. Primesti 25 RON FREEBET indiferent de rezultatul pariului tau

FREEBETUL poate fi folosit in exclusivitate pe finala CM 2018, dintre Franta si Croatia, programata duminica, ora 18:00. Pariul de 50 ron nu trebuie inchis cu CashOut. Oferta se adreseaza tuturor clientilor, insa poate fi accesata o singura data. Nu uita ca nu pariu castigator pe care ai mizat un Freebet iti aduce in cont doar profitul (castig minus miza).

Pariaza pe Belgia vs Anglia si incaseaza 25 ron freebet!

CITESTE SI

More in Promotii