Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariaza 60 ron pe fotbal si primesti 60 ron Pariu Fara Risc

Pariaza 60 ron pe fotbal

Pariaza 60 ron pe fotbal si primesti 60 ron Pariu Fara Risc

Penultima oferta din Calendarul de Sarbatori propus de agentia de pariuri online Unibet suna excelent. Astazi, duminica 23 decembrie, ai sansa sa pui mana pe un pariu fara risc in valoare de 60 ron foarte simplu.

Pariaza in cursul zilei de azi 60 de ron pe orice meci de fotbal (trebuie sa respecti cota minima, care in acest caz este 1.40) si primesti cadou 60 RON PARIU FARA RISC indiferent de rezultatul pariului tau.

Nu sunt foarte multe meciuri de fotbal in campionatele de top astazi, insa sigur, sigur, cel mai interesant este in Premier League – Everton vs Tottenham (peste 2.5 goluri in ultimele 3 meciuri directe, azi avem cota 1.50 pentru peste 2.5 goluri). Apropo, meciurile din Premier League continua si saptamana viitoare – avem etapa de Boxing Day – citeste aici detaliile!

Cum procedezi

  1. Acceseaza contul tau Unibet sau deschide unul de aici
  2. Click pe ziua 23 din Calendarul Festiv si Opteaza pentru promotie
  3. Plaseaza un pariu de 60 RON pre-meci pe fotbal la cota minima 1.40. Daca ai contul in euro/dolari, trebuie sa pariezi 10 EURO/15 dolari.
  4. Asta e tot! vei primi un pariu fara risc de 60 ron, valabil pentru orice sport

Alte informatii

  • Oferta e valabila o singura data, doar pe 23 decembrie
  • Pariul de 60 ron pe care trebuie sa il plasezi trebuie sa fie pre-meci, simplu sau multiplu dar cotat cu minim 1.40. Pariurile de tip sistem sau incasate cu CashOut nu sunt eligibile.
  • Pariul Fara Risc 60 ron pe care il vei primi poate fi utilizat doar pre-meci, pe un bilet simplu sau multiplu, in termen de 30 de zile de la creditare

CITESTE SI

More in Promotii