Connect with us

Promotii

Pariaza cu o cota 50.00 pe Belgia – Anglia

Pariaza cu o cota 50.00 pe Belgia – Anglia

Astazi, de la ora 17:00, pe Saint-Petersburg Stadium din orasul cu acelasi nume, Belgia si Anglia joaca finala mica a Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Belgia a pierdut semifinala jucata cu Franta cu scorul de 0-1, iar Anglia pierdut cu Croatia, primind golul de 2-1 in reprizele de prelungiri suplimentare.

Cele doua echipe s-au mai intalnit si in turul al treilea al Grupei G. Belgia s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Januzaj si a castigat grupa. Englezii au fost acuzati de noncombat, pentru a alege un traseu prin care sa evite Brazilia. Soarta a vrut ca cele doua sa aiba un parcurs asemanator si sa joace pentru ultimul loc pe podium.

Daca nu ai cont la agentia de pariuri online Netbet si iti deschizi unul de pe acest link, folosind codul bonus ,,COTA50″, primesti cota 50.00 pentru primul pariu plasat pe bilet simplu, pre-meci, pe orice selectie din piata ,,1X2 Rezultat Final” a meciului  Belgia – Anglia, finala mica a Cupei Mondiale.

Conditii promotie ,,Pariaza cu o cota 50.00 la Belgia – Anglia”:

  • Poti paria orice suma, dar doar 10 lei din aceasta vor primi cota 50.00.
  • Daca pariul este castigator, vei primi imediat ca bani reali castigurile conform cotelor normale, banii bonus urmand a fi primiti in cel mult 72 de ore de la solutionarea pariului.
  • Exemplu: Pariezi 25 de ron pe victoria Belgiei si aceasta castiga in 90 de minute. Vei primi ca bani reali 25 lei  x 2.25 (cota normala) = 56,25 lei, si ca bani bonus 10 lei x (50 – 2.25) = 477,5 lei.
  • Nu participa la promotie cei care au depus folosind metodele Smith&Smith, Paysafe, Skrill si Netteller.
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori pe bilete ale caror selectii sa aiba cota minim 1.60.
  • O selectie participa o singura data la rulaj.
  • Nu participa la rulaj pariurile anulate, cele inchise cu cash out, cele rambursate, cel de tip handicap, sub/peste sau forecast/tricast pe cursele de cai.
  • Cei care opteaza pentru aceasta cota nu vor mai putea primi alte bonusuri de bun venit.

>>> AICI AI COTA 50.00 PENTRU  BELGIA – ANGLIA<<<

 

More in Promotii