Connect with us

Promotii

Pariaza la cote fabuloase pe finala mica: Belgia vs Anglia!

Pariaza la cote fabuloase pe finala mica

Pariaza la cote fabuloase pe finala mica: Belgia vs Anglia!

Sambata, 14 iulie, incepand cu ora 17:00, este programata finala mica a Campionatului Mondial de Fotbal. Meciul aduce fata-n fata doua dintre cele mai apreciate echipe de fotbal ce au evoluat in Rusia, Belgia si Anglia. In mod cert, ratarea participarii in finala celei mai prestigioase competitii fotbalistice internationale este un moment cat se poate de deprimant, insa locul 3 la un Campionat Mondial este o performanta destul de importanta, asa ca lupta pentru bronz va fi destul apriga.

Cele doua echipe au facut parte din aceeasi grupa in Rusia, meciul direct fiind castigat de catre belgieni, cu scorul de 1-0. Rezultatul nu este insa prea relevant deoarece partida dintre protagonistele finalei mici s-a desfasurat in conditiile in care atat Anglia, cat si Belgia erau deja calificate in optimi. In plus, invinsa din meci evita Brazilia in optimi, asa ca e de inteles de ce britanicii au introdus pe teren multi jucatori de rezerva.

In oferta caselor de pariuri, favorita finalei mici este Belgia (cota 2.20), Hazard, Lukaku, De Bruyne and co. avand o evolutie mai buna decat britanicii in semifinale. Indiferent cu ce echipa tii in finala mica, nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri online Betfair, care acorda clientilor noi sansa de a paria la cote astronomice atat pe Anglia (COTA 70.00), cat si pe Belgia (COTA 60.00). Tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont de pariuri de pe acest link, folosind codul promotional ZFBNEV si sa urmezi pasii de mai jos!

Pariaza la cote fabuloase pe finala mica: Belgia vs Anglia! – Cum poti profita de oferta speciala.

Dupa ce ai inregistrat contul Betfair, trebuie sa plasezi in Sportsbook un pariu simplu, pre-meci, pe favorita ta din partida Belgia vs Anglia. Deoarece primul tau pariu este special, acesta va beneficia de cota 60.00 sau 70.00, chiar daca in oferta vei gasi doar cotele normale. Poti paria oricat, insa maxim 5 ron se ia in calcul pentru oferta speciala. Daca alegi inspirat, vei incasa 300 RON sau 350 RON, cu doar 5 ron pariati. Miza o vei primi direct in cont imediat, iar restul castigului sub forma de FREEBET, in maxim 24 de ore. Bonusul primit il poti transforma in bani reali daca il pariezi o singura data pe cota 1.20+, in termen de 30 de zile. Daca pariul plasat cu freebet va fi verde, vei incasa doar profitul. Cotele sunt valabile pentru rezultatul in primele 90 de minute. Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun venit.

Risca 5 ron si te poti alege cu minim 300 RON!!!

CITESTE SI

More in Promotii