Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

CM2018

Pariaza live pe Brazilia – Belgia si primesti un pariu combinat bonus

Brazilia - Belgia

Pariaza live pe Brazilia – Belgia si primesti un pariu combinat bonus

Anglia este ultima echipa calificata in sferturile de finala ale Turneului Final al Cupei Mondiale. Formatia Albionului a reusit sa rupa blestemul meciurilor pierdute la lovituri de la 11 metri la campionatele mondiale si a trimis acasa echipa Columbiei.

Se cunosc asadar cele 4 meciuri din sferturi: Uruguay -Franta, Brazilia- Belgia, Suedia – Anglia si Rusia – Croatia. Ramasa ca principala favorita la castigarea trofeului dupa eliminarile Argentinei, Spaniei si Germaniei, Brazilia trebuie sa treaca de Belgia pentru a accede in semifinale. Meciul se anunta unul echilibrat daca ne raportam la loturile celor doua echipe. Totusi, Belgia a aratat slabiciuni in aparare in meciul cu Japonia, iar sud-americanii au jucatorii care sa profite de acestea.

Pariu combinat bonus la Brazilia – Belgia

Pentru a face mai interesanta vizionarea partidei care se va juca vineri, 6 iulie, de la ora 21:00, putem profita de promotia lansata de agentia de pariuri online Betfair.

Aceasta acorda tuturor jucatorilor care pariaza 50 de ron in timpul meciului (live), pe orice piata din acest meci, un pariu bonus combinat de 25 ron. Pariul trebuie plasat in Sportsbook, pe bilet simplu si cu fonduri reale. Se califica jucatorii cu domiciliul in Romania si cu varsta peste 18 ani. Participa atat clientii existenti cat si cei care isi deschid cont de pe acest link.

Ce trebuie sa stim despre promotie?

  • Se califica pariurile plasate in conditiile enuntate mai sus.
  • Pariurile trebuie sa fie simple, cu miza minim 50 ron (10€/£) si cota minim 1.60.
  • Nu se califica pariurile anulate, cele rambursate, cele cu bani bonus, cele la care se foloseste cash out si cele din Exchange.
  • Indiferent de rezultatul pariului, la Betfair primesti un pariu combinat bonus de 25 ron (5€/£/$).
  • Acesta va fi creditat in cel mult 12 ore de la finalul meciului.
  • El este valabil 2 zile si trebuie pariat pe Sportsbook.
  • Nu exista restrictie de cota in privinta parierii bonusului.
  • Daca pariul folosind bonusul este castigator, jucatorul primeste in cont doar profitul (castig – miza).

>>> IA SI TU PARIUL COMBINAT BONUS<<<

 

CITESTE SI

More in CM2018